ΖΙΖΑΝΙΟΝ

===Γεμάτο την Τρίτη το πρωί το εντευκτήριο της Βουλής από βουλευτές της επαρχίας. Πέρασαν τις γιορτές στον νομό τους, πήγαν παντού, κουβέντιασαν με τους συντοπίτες τους, άκουσαν τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κρίση, οι περικοπές και τα χαράτσια και επέστρεψαν με φορτωμένες τις μπαταρίες. Βουλευτή της Αθήνας ούτε με κιάλια δεν έβλεπες τη Δεύτερα στη Βουλή.

*** Το ξέκοψε ο Γιάννης Σγουρός. Δεν αφήνει την καρέκλα του περιφερειάρχη Αττικής. Θα τη διεκδικήσει και στις επόμενες εκλογές δήλωσε, διαψεύδοντας με κατηγορηματικό τρόπο ότι θέλει να κατέβει για δήμαρχος Αθήνας. Βέβαια αυτό ισχύει για σήμερα, αφού κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιες συνθήκες θα επικρατούν όταν έρθει η ώρα των εκλογών.

*** Διακοπούλες στη Βενετία εθεάθη να κάνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς, μαζί με τη σύζυγό του και τα δυο τους αγοράκια τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς και, όπως είπε και ο ίδιος, «λίγη ξεκούραση επιβάλλεται»! Εύγε!

*** Καλού-κακού, ας έχουν τον νου τους και στο Ράδιο… Αρ-ΒΙΛΑ

Ο νέος θεσμός του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, πενταετούς μάλιστα θητείας, που δεν απολαμβάνει ούτε υπουργός, ακόμη και αν ολοκληρώσει την τετραετή θητεία της η κυβέρνηση κατά το Σύνταγμα, κατακυρώθηκε στον κ. Χάρη Θεοχάρη, γενικό γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων. Την πολύ σημαντική αυτή θέση διεκδικούσε ο εκ των πιο στενών συνεργατών του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, κ. Καραβίτης. Είναι πράγματι απορίας άξιο πώς ο τσάρος δεν κατάφερε να περάσει στο Μαξίμου τον δικό του άνθρωπο. Να σημειωθεί ότι ο κ. Θεοχάρης κρατεί και τη Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων. Και κάτι ακόμη. Το συμβόλαιο αποδοτικότητας, που θα υπογράψει, προβλέπει ότι αν τα αποτελέσματα είναι καλύτερα θα παίρνει και μπόνους, ενώ αν δεν πιάσει τους στόχους, θα απολυθεί.


Σχολιάστε εδώ