Αποκηρύσσει τον Βοτανικό ο Αλαφούζος, τον στηρίζουν με Σισέ οι παλιοί μέτοχοι

Απλά τότε ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του προτίμησαν να αναστείλουν την απόφασή τους για διαζύγιο με τον Ρότσα με την ελπίδα να ανταποκριθούν οι παίκτες στη στήριξη του προπονητή τους και να την ανταποδώσουν με την απόδοσή τους στο γήπεδο. Έψαχναν, όμως, την ευκαιρία να προχωρήσουν στην αντικατάσταση του «Ινδιάνου». Ο Ρότσα, βέβαια, επέστρεψε στην ομάδα Νέων, αλλά η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη αφού υπήρχε όρος από τον προπονητή για επιστροφή του στους Νέους εάν αποχωρούσε από την πρώτη ομάδα.

Προχωρούν μαζί!

Η θετική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, έρχεται από τη στάση των μετόχων και ειδικά των Ανδρέα Βγενόπουλου, Αδαμάντιου Πολέμη και Νικόλα Πατέρα. Οι τρεις μέτοχοι δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στον Γιάννη Αλαφούζο και έτσι δημιουργούν την ελπίδα για την πλήρη ανασυγκρότηση του «τριφυλλιού». Με τη μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ να θεωρείται το πρώτο δώρο από τους μετόχους, οι οποίοι έτσι δείχνουν την ικανοποίησή τους για μια σειρά κινήσεων που έχει κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Μεταξύ άλλων τα χαμόγελα δημιουργούνται από την πρόθεση του Αλαφούζου να απορρίψει εντελώς το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης και της στροφής του για κατασκευή γηπέδου στον χώρο του «Απόστολος Νικολαϊδης». Πρόκειται ουσιαστικά για πάγια επιθυμία του Βγενόπουλου, που υιοθετεί ο Αλαφούζος και επικροτούν οι οπαδοί του «τριφυλλιού». Η σύμπλευση των παλιών μετόχων που θυμίζει εποχές Παναθηναϊκής Ενωτικής Κίνησης μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο και στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, διότι μόνο έτσι μπορούν να καλύψουν οι «πράσινοι» τις τρύπες στο ταμείο τους και να εξασφαλίσουν την αδειοδότησή τους από την ΕΠΟ.

Ψάχνονται για Μάκο

Στην πρώτη παρουσία του στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Φάμπρι εμπιστεύθηκε τον Σο, ενώ στις θέσεις των αμυντικών μέσων υπάρχει και ο Βιτόλο. Μόνο που οι «πράσινοι» εξετάζουν και άλλες λύσεις για τη μεσαία γραμμή. Οι πληροφορίες από την Παιανία αναφέρουν ότι στον Παναθηναϊκού ασχολούνται με τον Γρηγόρη Μάκο, ο οποίος εμφανίζεται φευγάτος από τη Μόναχο 1860 και στην Παιανία τον έχουν ψηλά στη λίστα τους. Είχαν, άλλωστε, ενδιαφερθεί για τον διεθνή μέσο όσο καιρό αγωνιζόταν στην ΑΕΚ και, μάλιστα, συζήτησαν πολλές φορές με τους εκπροσώπους του. Βασική προτεραιότητα του «τριφυλλιού», πάντως, ήταν και παραμένει η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, αν και ο Φάμπρι δείχνει να εμπιστεύεται τον Πίντο και προωθεί δίδυμο με τον νεαρό Τριανταφυλλόπουλο. Αλλά όπως λένε στην Παιανία «χρειαζόμαστε έναν γρήγορο και αξιόπιστο στόπερ για να καλύψει τα κενά των Βύντρα και Μπουμσόνγκ», όπως διευκρινίζουν στελέχη της ΠΑΕ που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις ανάγκες της ομάδας σε αγωνιστικό επίπεδο και όχι μόνο.


Σχολιάστε εδώ