Υπόγειες διαδρομές ΣΥΡΙΖΑ – Καμμένου βλέπουν στην κυβέρνηση…

Στο πλαίσιο αυτό και τα δυο κόμματα έχουν στοχοποιήσει τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, επιδιώκοντας να τον αποδυναμώσουν, να τον απαξιώσουν και να επιφέρουν έτσι ένα ισχυρό πλήγμα στην κυβέρνηση και κατ’ επέκταση στον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά.

Άλλως δεν εξηγείται, λένε τα κυβερνητικά στελέχη, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον κ. Στουρνάρα ότι σκοπίμως καθυστέρησε τις διαδικασίες ανάκτησης της λίστας από τη Γαλλία, ενώ, ως γνωστόν, ήταν εκείνος που τη ζήτησε επισήμως και εγγράφως. Από την άλλη, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιτίθενται στον υπουργό Οικονομικών διότι δεν απομάκρυνε αμέσως από το ΤΑΙΠΕΔ την Ελ. Παπακωνσταντίνου, αν και ήταν το όνομά της που είχε διαγραφεί από τη λίστα. Στην κυβέρνηση επισημαίνουν ότι δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση και ότι λόγω εορτών είναι φυσικό όλα να κινούνται με λίγο πιο βραδείς ρυθμούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν περιέλθει στο κυβερνητικό στρατόπεδο, τον ρόλο του ενδιάμεσου μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έχει αναλάβει, σε συνεννόηση με τον Π. Καμμέννο εννοείται, ο βουλευτής Ν. Μαριάς.

Άλλες πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι ο τελευταίος έχει προσεγγίσει την Κουμουνδούρου για… προσωπικούς -και μόνο- λόγους. Σε δεδομένη στιγμή να μεταπηδήσει στον ΣΥΡΙΖΑ, αν διαπιστώσει ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν έχουν μέλλον.


Σχολιάστε εδώ