Τρεις τάσεις για το μέλλον της ΑΕΚ με Κινέζους, Γερμανούς και… Ντέμη

Την ίδια ώρα παλιοί παράγοντες του συλλόγου, με πρωτεργάτες τον Στράτο Γιδόπουλο και τον Νίκο Στράτο, αναζητούσαν επενδυτές σε Ηνωμένες Πολιτείες και Γερμανία. Με ενδιάμεσους έλληνες ομογενείς, προσπαθούν να δημιουργήσουν προσβάσεις σε εταιρείες οι οποίες ενδιαφέρονται για επενδύσεις στα φιλέτα της ελληνικής οικονομίας.

Με μπροστάρηδες τους Τάκη Κανελλόπουλο και Γιώργο Κιντή δημιουργήθηκε και μια νέα προοπτική για την επόμενη μέρα της Ένωσης. Είτε με απευθείας ανάληψη της διοίκησης από τον Ντέμη Νικολαΐδη είτε μέσω του διορισμού διοικούσας επιτροπής από το Πρωτοδικείο.

Το τοπίο, βέβαια, παραμένει θολό. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος της ΑΕΚ απέκτησε δικαίωμα στην ελπίδα. Ειδικά μετά την επιτυχία του Δημητρέλου να εξασφαλίσει προσωρινή φορολογική ενημερότητα και να εκδώσει δελτία στους Μητρόπουλο, Πετρόπουλο και Τσουμάγκα. Τα τρία νέα αποκτήματα του «Δικέφαλου». Ειδικά για τους δύο πρώτους, η συμμετοχή τους στην αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη επιτρέπει στον Έβαλντ Λίνεν να αισιοδοξεί, καθώς θεωρεί ότι μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την ΑΕΚ.

Ζητούν έλεγχο οι οπαδοί

Παρά την ανακοίνωση του Βιντιάδη και την εμφάνιση και άλλων πόλων εξουσίας, οι οργανωμένοι οπαδοί εμφανίζονται αποφασισμένοι να τραβήξουν το σχοινί, ακόμα και με κίνδυνο να σπάσει. Η επίθεσή τους στον Δημητρέλο την περασμένη Δευτέρα ανέδειξε τις διαθέσεις τους, ενώ η εντολή τους για άμεσο διαχειριστικό έλεγχο και απόδοση ποινικών ευθυνών δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητη. Ειδικά από τη στιγμή που οι πλέον σκληροί συνδεσμίτες προειδοποίησαν κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή ότι θα τους βρει απέναντί του, εάν αποτρέψει τον έλεγχο στα πεπραγμένα της τελευταίας τετραετίας. Λάδι στη φωτιά φροντίζει να ρίχνει συχνά-πυκνά ο Γιώργος Κιντής, ο οποίος τάσσεται υπέρ της λύσης του Πρωτοδικείου, ώστε όποιος αναλάβει να απεμπλακεί προσωρινά από τις παλιές αμαρτίες και να ασχοληθεί μόνο με το μέλλον. Αλλά, σε κάθε περίπτωση, ζητάει δέσμευση έναντι του δικαστηρίου για την απόδοση των ποινικών ευθυνών, για όσους είχαν δικαίωμα υπογραφής στην ΠΑΕ από τον Ιανουάριο του 2009 κι έπειτα. Οι καμπάνες ηχούν για τους Νίκο Θανόπουλο, Σταύρο Αδαμίδη και Ανδρέα Δημητρέλο.


Σχολιάστε εδώ