Προκαλεί τριβές στον ΠΑΟΚ η πιθανή απώλεια του Ολαϊτάν

Ο Ολαϊτάν κόπηκε επί της ουσίας από τη Μαρία Γκοντσάρεβα, η οποία θεώρησε μεγάλο το κόστος για την απόκτηση ενός 19χρονου παίκτη. Επί της ουσίας, στον «Δικέφαλο» αποφάσισαν να προσεγγίσουν τον Ολαϊτάν εν αγνοία της Βέροιας, επειδή δεν ήθελαν να δώσουν χρήματα στον Γιώργο Αρβανιτίδη. Το αφεντικό της Βέροιας αξιοποίησε την καθυστέρηση και στράφηκε στους «ερυθρόλευκους», με την προσδοκία να πάρει έστω και 150.000 ευρώ για έναν παίκτη που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ενδεχόμενη απώλεια του Ολαϊτάν θα προκαλέσει εντάσεις στην Τούμπα, διότι θα χαρακτηριστεί ήττα του Ιβάν Σαββίδη και τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φοβούνται μήπως ξεσπάσει πάνω τους ο νέος μεγαλομέτοχος. Ο μόνος που δείχνει ότι γλιτώνει τον κίνδυνο είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος επέμενε για το κλείσιμο του Ολαϊτάν αμέσως, πριν μπουν στο κόλπο και οι «ερυθρόλευκοι».

Η καθυστερημένη επιστροφή του Νιγηριανού από την πατρίδα του, ωστόσο, διατηρεί ζωντανές κάποιες ελπίδες του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον παίκτη. Από την Πρωτοχρονιά, άλλωστε, ο Ολαϊτάν απέκτησε το δικαίωμα να επιλέξει μόνος του την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του από τον Μάιο. Εκεί ποντάρουν οι άνθρωποι του «Δικέφαλου».


Σχολιάστε εδώ