Ο Τσάκας είχε στο σημάδι τον Τοροσίδη για τον ΠΑΟ

Οι πιθανότητες ευόδωσης του φλερτ, βέβαια, ήταν περιορισμένες, διότι ο Τοροσίδης έβαλε ως προτεραιότητά του το εξωτερικό. Ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του σε κάποιο προηγμένο πρωτάθλημα, επειδή πίστευε στις δυνατότητές του. Αλλά, ακόμα και αν έμενε στην Ελλάδα, δύσκολα θα αποτολμούσε τη μετακίνησή του από τον Πειραιά στην Παιανία, επειδή γνώριζε ότι σε αυτήν την περίπτωση θα γινόταν κόκκινο πανί για τους οπαδούς και των δύο ομάδων.

Εκτός από τον Τοροσίδη, ο Τσάκας ήθελε στον Παναθηναϊκό και τον Κώστα Φορτούνη. Ήταν ο άλλος μεγάλος έρωτάς του από την εθνική ομάδα, ενώ ως τρίτη επιλογή είχε τον Γιώργο Σαμαρά. Τον τελευταίο, βέβαια, τον προσέγγισε και ο Ιβάν Σαββίδης για να τον πάρει στον ΠΑΟΚ, αλλά ο διεθνής επιθετικός απάντησε αρνητικά. Ο Τσάκας, όμως, υποστήριζε ότι δύσκολα θα απέρριπτε ο φορ της Σέλτικ την πρόταση του πατέρα του.

Παιανία και Απήλιον

Ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του «τριφυλλιού», το ερχόμενο καλοκαίρι θα ανοίξει για τους «πράσινους» θέμα προπονητικού κέντρου. Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του είχαν στο μυαλό τους δύο εναλλακτικά σχέδια. Είτε, κατ’ αρχάς, τη χρήση της Παιανίας με το φετινό καθεστώς, δηλαδή χωρίς ενοίκιο στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, είτε τη μετακόμιση στο Απήλιον του Κώστα Τσακίρη. Ο τελευταίος εξέφραζε ενστάσεις για επιχειρηματική συνεργασία με τους «πράσινους», αλλά στη διοίκηση του Παναθηναϊκού υποστήριζαν ότι μπορούσαν να βρουν άκρη με τον πρώην ιδιοκτήτη του Πανιωνίου.

Στο περιβάλλον του Τσάκα εξέφραζαν τη βεβαιότητα για παραμονή της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Με βασικό επιχείρημα ότι από εκεί βγήκαν ορισμένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Σχολιάστε εδώ