Κορυφώνεται η αγωνία στον Άρη για το άρθρο 99 και τον προπονητή

Με τρεις υποψήφιους επενδυτές να περιμένουν στα… Μάλγαρα, η εκδίκηση της υπόθεσης μπορεί να λύσει μονομιάς όλα τα προβλήματα του Άρη και να τον κάνει ελκυστικό σε κάθε σοβαρό επιχειρηματία.

Την ίδια ώρα, βέβαια, το αγωνιστικό τμήμα εμφανίζει συμπτώματα διάλυσης. Βασικοί παίκτες, όπως ο Ψυχογιός, σκέφτονται το ενδεχόμενο προσφυγής, ο Νταβίντ Αγκάνθο αναζητά τρόπο να επιστρέψει στην πατρίδα του επειδή δεν βλέπει φως στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ο Λούκας Αλκαράθ βιώνει δύσκολες ώρες και η παραμονή του στον πάγκο του Άρη θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Στον ισπανό τεχνικό χρεώνονται διάφορα αρνητικά. Ήδη το όνομα του Γιάννη Αναστασίου άρχισε να ακούγεται ως η πλέον κατάλληλη επιλογή, με άμεσο συνεργάτη του τον Νίκο Νταμπίζα. Το χρονοδιάγραμμα για το θέμα του προπονητή προβλέπει υπομονή δύο εβδομάδων, αν και όλα μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη, διότι ο Αλκαράθ φαίνεται ότι έχασε εντελώς τα ηνία των αποδυτηρίων.

Αναστάτωση προκαλεί στον Άρη και το φλερτ του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Γιαννιώτα. Το τελευταίο που επιθυμούσαν ήταν τον νεαρό επιθετικό με φανέλα άλλης ελληνικής ομάδας. Αλλά οι εξελίξεις εξαρτώνται αποκλειστικά από τον παίκτη και οι «κίτρινοι» απλώς τις παρακολουθούν.


Σχολιάστε εδώ