Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε

Ως ένας από τους καλύτερους δημάρχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης βραβεύτηκε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης. Όταν οι δήμαρχοι και οι πολιτικοί μιλούν λιγότερο και δουλεύουν περισσότερο, είναι βέβαιο ότι θα έχουν καλά αποτελέσματα, λέει όπου βρεθεί ο Διονύσης Χατζηδάκης. Και το κάνει πράξη. Απόδειξη, οι τρεις συνεχόμενες θητείες που έχει στο Παλαιό Φάληρο.

Αμοιβαία τα αισθήματα…
Ιδιαίτερα ενοχλημένοι, λέει, εμφανίστηκαν, αυτές τις μέρες που απουσίαζε ο Αλέξης, οι κύριοι Παναγιώτης Λαφαζάνης και Θόδωρος Δρίτσας, μιας και δεν μπορούσε κανείς να βάλει φρένο στην κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αποτέλεσμα η ίδια να βγαίνει να κάνει διάφορες προσωπικές τοποθετήσεις για τη λίστα Λαγκάρντ. Συγκεκριμένα, μαθαίνω πως ήταν χαρακτηριστικό το σχόλιό τους ότι είχε πάρει σβάρνα τα ενημερωτικά πρωινά των καναλιών και διέκοπτε ακόμη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Σταθάκη. Τι να πεις κανείς; Συμπάθειες είναι αυτές…

Ε, δεν συνιστά είδηση το ενδεχόμενο ο Κ. Καραμανλής να μην είναι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές και αν διεξαχθούν. Σημειώνω ότι ο πρώην πρωθυπουργός είχε αποφασίσει να αποσυρθεί πριν από τη διπλή αναμέτρηση του 2012, αλλά την τελευταία στιγμή είχε αναθεωρήσει, προκειμένου να βοηθήσει τη Νέα Δημοκρατία να κερδίσει τις εκλογές. Και να μην κατηγορηθεί από διάφορους… «ένθερμους» Σαμαρικούς, ότι δεν θέλει να βοηθήσει τον νέο αρχηγό.

Λόγια… από καρδιάς
Με τα καλύτερα «στόλισαν», γιορτινές μέρες που ήταν, στην Αγίου Κωνσταντίνου τους Οδ. Βουδούρη και Π. Μουτσινά. «Είναι β’ διαλογής και μικρής κλίμακας», τόνισε χαρακτηριστικά στενός συνεργάτης του Φ. Κουβέλη. «Εμείς δεν τους θεωρούμε μέρος του κόμματος, μιας και έχουν γίνει πιο ΣΥΡΙΖΑ και απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ». Άσε που μαθαίνω ότι τους έχουν στην μπούκα και για το φορολογικό που πλησιάζει! Ε, ρε γλέντια που θα ‘χουμε!


Σχολιάστε εδώ