Ψάχνει λεφτά η ΑΕΚ για την ενημερότητα

Επί της ουσίας άλλα 300.000 ευρώ, τα οποίο λείπουν από τον Ανδρέα Δημητρέλο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ χτύπησε αρκετές πόρτες, αλλά αν και τις βρήκε κλειστές υποσχέθηκε στον Έβαλντ Λίνεν ότι θα τεθούν οι δύο παίκτες στη διάθεσή του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Γερμανός τεχνικός τους θεωρεί απαραίτητους επειδή στις θέσεις του διαθέτει κάποιους που εμπιστεύεται ελάχιστα όπως έδειξε κατά τη διάρκεια της θητείας του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Ψάχνουν το μεγάλο κόλπο

Το περίεργο με την ΑΕΚ είναι ότι ανέβασε ψηλά τον πήχη των μεταγραφών.

Χτύπησε την πόρτα της Βέροιας για τον Μπαργκάν, έβαλε μεσάζοντα να διερευνήσει τις προθέσεις του Χρήστου Πανόπουλου για τον Μάνδαλο, ενώ κάποιοι επιμένουν να κρατούν ανοικτή την υπόθεση του Γιάννη Γιαννιώτα.

Με επιχείρημα ότι ο Λίνεν μπορεί να αυξήσει τις μετοχές του νεαρού παίκτη στη Γερμανία και έτσι να βγουν όλοι κερδισμένοι. Την ίδια ώρα, πάντως, οι προσφυγές σκάνε η μία μετά από την άλλη. Ο Κοντοές και ο Λαγός αποτελούν ξένα σώματα, ενώ ενδέχεται να τους ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες, οι οποίοι εμφανίζονται ενοχλημένοι από τις προκαταβολές σε Πετρόπουλο και Μητρόπουλο.


Σχολιάστε εδώ