Ο Διώτης έδωσε τη λίστα στον Μπαξεβάνη!

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον πρώην Ειδικό Γραμματέα του ΣΔΟΕ, Εισαγγελέα κ. Διώτη, εμμέσως μεν πλην όμως σαφέστατα ότι έδωσε την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ στον δημοσιογράφο Κ. Μπαξεβάνη την οποία δημοσίευσε στο περιοδικό του «Hot Doc».

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου στην οποία σχολιάζει τη στάση που τήρησε τις τελευταίες μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνεται ότι: «Εκκρεμεί το ερώτημα που αφορά την ”πηγή” που ενώ δήλωσε στη Βουλή και τη δικαιοσύνη ότι δεν διαθέτει τη ”λίστα” τη διοχέτευσε προς δημοσίευση σε συγκεκριμένο έντυπο με την ενθουσιώδη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ».

Κύκλοι της Ιπποκράτους που ρωτήθηκαν ποια είναι «η πηγή» χωρίς δισταγμό «έδιναν» τον κ. Διώτη, ο οποίος θυμίζουμε είχε κληθεί από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής που έκανε έρευνα για την… περιπέτεια της λίστας προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις ως προς την κατάληξή της.

Επίσης είχε κληθεί και από τους οικονομικούς εισαγγελείς. Σε αυτές τις δύο περιπτώσεις αναφέρεται η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ και ηλίου φαεινότερο ποιον εννοεί.


Σχολιάστε εδώ