Οι πρώτες γκρίνιες στον Ολυμπιακό από τους οργανωμένους νέας γενιάς

Οι φίλοι των «ερυθρολεύκων», ωστόσο, θα ήθελαν την απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή, ικανού να κάνει τη διαφορά και στο Γιουρόπα Λιγκ στο οποίο οι πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν αρχικά τη Λεβάντε και αν περάσουν μία εκ των Ατλέτικο Μαδρίτης ή Ρούμπιν Καζάν.

Την γκρίνια του κόσμου εισπράττουν οι επικεφαλής των συνδέσμων. Κυρίως όσοι συμμετείχαν στις δύο πρόσφατες συναντήσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη επειδή στην πρώτη ο πρόεδρος της ΠΑΕ παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη το περασμένο καλοκαίρι και υποσχέθηκε να τα διορθώσει. Με τη διαφορά ότι στη δεύτερη συνάντηση όχι μόνο υπεράσπισε το ρόστερ, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι θα αποκτηθεί μόνο ο Πίνο! Στους πρωτοκλασάτους συνδεσμίτες έγιναν παράπονα του στιλ ότι «έπρεπε να υπενθυμίσετε την παραδοχή των λαθών και να επιμείνετε για μία μεταγραφή», ενώ κάποιοι πιο ενημερωμένοι άρχισαν τις αναφορές στον πρόσφατο ισολογισμό της ΠΑΕ, η οποία όχι μόνο μείωσε τη ζημιά της πρώτης σεζόν, αλλά εμφάνισε και κέρδη την προηγούμενη περίοδο».

Αναμονή με τις ανανεώσεις

Οι φίλοι του Ολυμπιακού, πάντως, αναγνωρίζουν ότι ο Μαρινάκης βάζει το χέρι στην τσέπη. Χρησιμοποιούν ως επιχείρημα τις ανανεώσεις συμβολαίων με τους περισσότερους παίκτες, αλλά οι πιο γκρινιάρηδες συνιστούν υπομονή έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Ράφικ Τζιμπούρ. Για τον Τοροσίδη οι περισσότεροι συντάσσονται με την τακτική του Μαρινάκη, ο οποίος έστειλε τελεσίγραφο στον Έλληνα διεθνή. Με τον Αλγερινό, όμως, είναι διαφορετικά τα πράγματα. Όλοι επιθυμούν την παραμονή του στον Πειραιά και όσο καθυστερεί η επέκταση του συμβολαίου τόσο αυξάνονται οι αμφιβολίες τους για την επίτευξη συμφωνίας.


Σχολιάστε εδώ