Βόμβα Καπερνάρου

= Ο κ. Βασίλης Καπερνάρος είναι διακεκριμένος νομικός και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

= Σημειώνω ότι οι περισσότερες καταγγελίες του «Π» για σκάνδαλα και παρανομίες στο ΥΕΘΑ συγκινούσαν ελάχιστα την εξουσία και τη Δικαιοσύνη. Σπάνια αντέδρασαν.

= Ο κ. Β. Καπερνάρος έδειξε ευαισθησία και αντέδρασε με δικαιολογημένη οργή στην τελευταία καταγγελία του «Π» για την όζουσα υπόθεση του Ηλεκτρονικού Πολέμου του Στρατού.

= Πάραυτα υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, πλήρως τεκμηριωμένη.

= Αφού τον συγχαρούμε, παραθέτουμε μόνο δύο μικρά αποσπάσματα:

…Το δημοσίευμα του «Π» προκαλεί βαθιά θλίψη και οργή και ντροπή για τον ευτελισμό του κρατικού μηχανισμού, τον οποίο, ένα ισχυρό λόμπι οικονομικών συμφερόντων χρησιμοποιούσε ως το πλέον αποδοτικό «εργαλείο» για να παίρνει έργα και προμήθειες και να εισπράττει χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου.

…Πρέπει να αναζητηθεί τάχιστα η ποινική ευθύνη την οποία υπέχουν εμπλεκόμενοι πρόσωπα και τα οποία μέχρι σήμερα φαίνονται να χαίρουν έκνομης ασυλίας.

…Τα στοιχεία που αναφέρονται στο «ΠΑΡΟΝ» είναι συντριπτικά.

…Οι καταχραστές του Ελληνικού Δημοσίου χαίρουν έκνομης ασυλίας.

= Μόλις θυμήθηκα ότι ο κ. Β. Καπερνάρος με τον πτέραρχο Γ. Νταβρή υπέβαλαν, με ερέθισμα πάλι καταγγελία του «Π», ερώτηση προς το υπουργείο Δημόσιας… αταξίας για σκάνδαλο σε αγορά ελικοπτέρων. Αν προσέξατε, κ. Καπερνάρο, η απάντηση που ελάβατε είναι διάτρητη…


Σχολιάστε εδώ