Οι οπαδοί της ΑΕΚ παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους

Αντίθετα, οι «ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν την Παναχαϊκή χάρη στα όργια του διαιτητή Δημητρόπουλου. Έτσι, θα αντιμετωπίσουν τώρα την Καβάλα και η ΑΕΚ χάνει έσοδα, τα οποία θα μπορούσαν να κλείσουν κάποιες τρύπες.

Οι οπαδοί της Ένωσης, ωστόσο, τα έβαλαν πρώτα με τους παράγοντες της ομάδας τους, διότι τους θεωρούν υπεύθυνους για τον νέο εξευτελισμό.

Ετοιμάζουν, λοιπόν, νέες κινητοποιήσεις, μετά την κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ που άρχισε την περασμένη εβδομάδα και συνεχίζεται. Οι επισκέψεις στους πρώην μετόχους είναι ένα από τα βήματα που θα κάνουν.

Επίσης θα συναντηθούν με τον Δημήτρη Βιντιάδη, από τον οποίο θα ζητήσουν να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, επειδή χάνεται πολύτιμος χρόνος χωρίς να βρίσκεται λύση.

Το μόνο παρήγορο γεγονός για τον κόσμο της ΑΕΚ είναι ότι οι «κιτρινόμαυροι» κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Παύλος Μητρόπουλος, ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο Γιάννης Καραλής είναι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν στη μάχη της παραμονής, διότι έχουν σημαντικές παραστάσεις από τη Σούπερ Λίγκα. Αλλά οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν θα μείνουν εκεί. Τρέχουν άλλες τέσσερις περιπτώσεις για να προσθέσουν στο ρόστερ έναν πλάγιο επιθετικό, έναν επιτελικό μέσο και δύο αμυντικούς, έναν κεντρικό και έναν πλάγιο. Όλος ο σχεδιασμός θα εξαρτηθεί από την έκβαση των συζητήσεων με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη. Αν επιστρέψει ως δανεικός ο νυν παίκτης της Λιλ, αυτόματα η ΑΕΚ θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στους αμυντικογενείς στόχους και στον επιτελικό μέσο.


Σχολιάστε εδώ