Καραδοκεί στη γωνία ο ΠΑΟΚ για Βύντρα, Σπυρόπουλο, Τάτο

Θετικός για την απόκτηση των δύο παικτών είναι και ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος θεωρεί ότι με τον Βύντρα καλύπτει πλήρως το κέντρο της άμυνας, χρησιμοποιώντας τον είτε ως παρτενέρ του Κατσικά είτε δίπλα στον Σωτήρη Κυργιάκο, το όνομα του οποίου εξακολουθεί να ακούγεται στη Θεσσαλονίκη ως εναλλακτική επιλογή για τις δύο θέσεις των στόπερ.

Με ενδιαφέρον παρακολουθούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και την υπόθεση του Ανδρέα Τάτου. Ο νεαρός μέσος βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού με τους παίκτες υπό παραχώρηση. Αντιδράει, όμως, στην προοπτική του δανεισμού του και προτιμάει να μείνει ελεύθερος. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο «Δικέφαλος» θα τον προσεγγίσει, διότι ο Δώνης έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον πρώην παίκτη του Ατρόμητου. Συνεργάστηκαν, άλλωστε, τρία χρόνια στο Περιστέρι και ο ένας γνωρίζει ακόμα και τα χνότα του άλλου.

Το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, είναι οι διαφορετικές τάσεις στην ΠΑΕ για τους μεταγραφικούς στόχους. Από τη μια πλευρά μπαίνουν οι Βρύζας, Γεωργιάδης, Δώνης και Τσιστιακόφ, ενώ από την άλλη πλευρά η Μαρία Γκοντσάρεβα εκφράζει διαφορετικές προτιμήσεις, με βασικό επιχείρημα το κόστος κάθε μεταγραφικής κίνησης.


Σχολιάστε εδώ