ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ «ΤΡΙΦΥΛΛΙ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ

Ο συνεργάτης του Σαουδάραβα, βέβαια, έσπασε τον όρο για αποχή από τα ΜΜΕ, που είχε ως στόχο να προστατευθεί το προφίλ της ομάδας, αλλά σε σύγκριση με άλλες δημόσιες τοποθετήσεις του ο ηρακλειώτης μάνατζερ κράτησε χαμηλούς τόνους και απλώς εξέφρασε την αισιοδοξία του.

Φυσικά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός παραμένουν δύσπιστοι για τις προθέσεις του πρίγκιπα. Δείχνουν, όμως, διάθεση να εξαντλήσουν τα περιθώρια, έτσι ώστε να ξεδιαλύνει πλήρως το τοπίο. Σε αυτήν την περίπτωση, είτε θα περάσει το «τριφύλλι» στα χέρια του Φεϊζάλ και θα λύσει μονομιάς όλα τα προβλήματά του είτε θα κλείσει οριστικά ο κύκλος με τους πρίγκιπες.

Το επόμενο βήμα προβλέπει την προκήρυξη αύξησης μετοχικού κεφαλαίου υπέρ του νέου μετόχου ύψους 28 εκατ. ευρώ. Ποσό που θα κληθεί να καταβάλει ο Φεϊζάλ (φωτό) για να αποκτήσει το 67,5 % του μετοχικού κεφαλαίου.

Ένα ερώτημα που προκύπτει αφορά τις προθέσεις των υπόλοιπων μετόχων, καθώς υπάρχει η εκτίμηση ότι κάποιοι ενδεχομένως να κρατήσουν το ποσοστό τους. Θα δεχθεί τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο Φεϊζάλ ή θα προκληθεί ρήξη; Ο κόσμος πάντως περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και φυσιολογικά προσδοκούν ένα καλύτερο μέλλον, ανάλογο με αυτό που δείχνει να ‘χει η ποδοσφαιρική ομάδα.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα και οι παίκτες του δημιούργησαν πολλά χαμόγελα με την απόδοσή τους στο ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού. Ο έμπειρος τεχνικός, μάλιστα, ανέδειξε και τον νέο ηγέτη του «τριφυλλιού», τον Χάρη Μαυρία, ο οποίος διαβεβαίωσε τους διοικούντες την ΠΑΕ, αλλά και τον προπονητή του, ότι θα παραμείνει στην Παιανία ως το καλοκαίρι.


Σχολιάστε εδώ