Πρόκειται για ακριβοπληρωμένες μεταγραφές στα παλιά λημέρια!

Κάνει ανοιχτά λόγο για ενορχηστρωμένη και στημένη από καιρό παράσταση κατά του Πάνου Καμμένου, ενώ δεν διστάζει να αφήσει αιχμές για «ακριβοπληρωμένες μεταγραφές σε παλιά λημέρια» για στελέχη όπως οι Ζώης, Μανώλης και Σταμάτης.

// Κυριολεκτικά χαμός έχει γίνει στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ποιος θεωρείτε ότι ευθύνεται;
Ο χαμός, όπως αναφέρετε, έχει προκληθεί από μια σειρά ενεργειών ενορχηστρωμένων σε μια παράσταση από καιρό στημένη και, όπως αποδεικνύεται, κακοπαιγμένη, ενόσω βρίσκεται σε εξέλιξη η ψήφιση του πιο γενοκτονικού φορολογικού νομοσχεδίου αλλά και το ξεπούλημα κερδοφόρων εταιρειών και οργανισμών του Δημοσίου, όπως ο ΟΠΑΠ. Η ευθύνη για όλα αυτά εκ των πραγμάτων αποδίδεται σε εκείνους που επιχειρούν να επωφεληθούν από τον «χαμό» αυτό και όλοι αντιλαμβάνονται ποιοι ακριβώς είναι αυτοί.

// Στελέχη όπως οι Ζώης, Μανώλης, Σταμάτης εξέφρασαν την αμφισβήτησή τους στο πρόσωπο του κ. Καμμένου και αποχώρησαν. Φταίνε αυτοί -που έφυγαν από ένα μεγάλο κόμμα για να πάνε στους Ανεξάρτητους Έλληνες- ή ο πρόεδρος με τους χειρισμούς του;
Αυτά τα στελέχη, μεταξύ των οποίων και επί πολλά έτη προσωπικοί φίλοι του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εξύβρισαν με λέξεις πεζοδρομίου, συκοφάντησαν προσωπικά τον κ. Καμμένο και αποχώρησαν βαρύγδουπα. Αδυνατώ να κατανοήσω πώς οι ίδιοι άνθρωποι τον Μάιο και τον Ιούνιο κατακεραύνωναν Σαμαρά και Βενιζέλο και υποστήριζαν την καταγγελία των Μνημονίων και τώρα εκλιπαρούν για μεγαλοψυχία και επανένταξη. Θέμα αλλαγής των θέσεων των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα δεν υπάρχει, άλλα κόμματα είναι εκείνα που από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα αλλάζουν συνεχώς θέσεις και πρόγραμμα. Ποιος ο λόγος να αλλάξουμε τις θέσεις μας τώρα που πανηγυρικώς επιβεβαιώνονται;

// Εσείς συμφωνείτε με την έμμεση πρόταση της ηγεσίας για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ;
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει απευθύνει κάλεσμα σε όλες εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις, και όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, που απορρίπτουν τον εφιάλτη των Μνημονίων και ζητούν να πάρουμε τη χώρα μας πίσω. Στη μάχη αυτή πρέπει να είμαστε ενωμένοι, στη βάση πάντα προηγούμενης προγραμματικής σύγκλισης, όπως αυτή ήδη έχει τεθεί από τον πρόεδρο, αλλιώς δεν υπάρχει καμία ελπίδα να ξεφύγει η χώρα από τη λαίλαπα των τοκογλύφων.

// Πολλά στελέχη κατηγόρησαν ανοιχτά τον πρόεδρο πως δεν λειτουργεί με βάση τις συλλογικές διαδικασίες, αλλά προσωποκεντρικά. Συμφωνείτε με αυτό;
Καθώς οι κατηγορίες αυτές δεν συνοδεύονται από απτά πραγματικά περιστατικά, είναι πυροτεχνήματα και λειτουργούν ως προφάσεις εν αμαρτίαις, δηλαδή ακριβοπληρωμένες μεταγραφές στα παλιά λημέρια.

// Αν υπήρχε ενότητα στο κόμμα, γιατί αυτές οι αποχωρήσεις; Μήπως διαψεύστηκαν οι ελπίδες τους στο πρόσωπο του προέδρου;
Σε κάθε κόμμα οι πόρτες είναι ανά πάσα στιγμή ανοικτές για την είσοδο νέων και την αποχώρηση όσων δεν μπορούν ή πλέον δεν θέλουν. Η αοριστία των λόγων παραίτησής τους, αν μη τι άλλο, προσδίδει σε αυτές ιδιοτελή κίνητρα, τα οποία πολύ σύντομα θα φανούν.

// Εκτός από τον αντιμνημονιακό λόγο, σε ποιο σημείο του πολιτικού φάσματος κινείστε;
Στους συνέλληνες διαφόρων και διαφορετικών κομματικών καταβολών που ζητούν το αυτονόητο, την Ελλάδα πίσω.

// Τις αποχωρήσεις στον νομό σας πώς τις αντιμετώπισε ο κόσμος;
Λαμβάνω συνέχεια θυμωμένα μηνύματα για τις εξελίξεις αυτές, που αντιμετωπίζονται από τους πολίτες με τους οποίους έρχομαι σε επαφή ως απρέπεια, ασέβεια και αγνωμοσύνη από πλευράς των αποχωρησάντων. Όλοι κρίνονται και ασφαλώς δεν θα λείψουν από το κίνημα καθόλου. Προχωράμε πιο ελεύθεροι και πιο ανεξάρτητοι από ποτέ.


Σχολιάστε εδώ