Η πρόταση στον πρίγκιπα και η αμφισβήτηση Βιντιάδη

Αυτό μαρτυρά και η προσέγγιση -όπως γράφτηκε σε εφημερίδες- του Θωμά Μαύρου στον πρίγκιπα Φεϊζάλ αλλά και στον Τσάκα, όπως και η κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ από τους οργανωμένους της Ορίτζιναλ. Η αμφιβολία αυτή, μάλιστα, θα φουντώνει όσο δεν ανοίγει το στόμα του ο Βιντιάδης προκειμένου να πάρει ξεκάθαρη θέση για το αν μπορεί ή δεν μπορεί να σηκώσει, μόνος του ή με τους συμπαίκτες που έχει βρει, το βάρος της Ένωσης.

Η απόσυρση της ρύθμισης των χρεών στο Δημόσιο σε 48 δόσεις ουσιαστικά απομακρύνει τον νεαρό εφοπλιστή. Με το ισχύον καθεστώς οι «κιτρινόμαυροι» υποχρεώνονται να καταβάλλουν τον μήνα περισσότερα από 500.000 ευρώ, ενώ αν περνούσε η νέα ρύθμιση το ποσό θα έπεφτε κάτω από τα 400.000 ευρώ.

Μέσα σε αυτήν την αλλοπρόσαλλη κατάσταση και με τον Λίνεν να τα βάζει με τους ποδοσφαιριστές του μέχρι και για την… ποσότητα του φαγητού που τρώνε και να αρχίζει να τους… εκνευρίζει, η ΑΕΚ δίνει ματς-φωτιά απέναντι στον Ατρόμητο. Αν δεν το πάρει, κινδυνεύει στο τέλος του πρώτου γύρου να μείνει μακριά από τις υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία τους και να απομακρύνει ακόμα περισσότερο τον… Βιντιάδη -τουλάχιστον όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Δημητρέλος- από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Το μόνο που έχει απομείνει στην ΑΕΚ είναι η όποια ενότητα υπάρχει στις τάξεις των οπαδών της, η οποία όμως κινδυνεύει να διασπαστεί από την επιστροφή του… Ντούσαν Μπάγεβιτς στο ΟΑΚΑ με τη φόρμα του Ατρόμητου.

Ο σέρβος τεχνικός δεν θα… καμφθεί από τα «κιτρινόμαυρα» -όπως υποστηρίζει- αισθήματά του και θέλει διακαώς το τρίποντο προκειμένου να αποφύγει τη… μουρμούρα του Σπανού. Και μέσα σε όλα τα άλλα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ φοβούνται νέο χτύπημα της διαιτησίας, από την οποία έχουν πολλά παράπονα και γι’ αυτό προσέλαβαν τον άλλοτε διεθνή ρέφερι Κώστα Παπασταμάτη.


Σχολιάστε εδώ