Ελληνικές σειρές στο 2013 βρέξει-χιονίσει!

Είναι εποχές να χάνεις διαφήμιση και χρήμα; Έτσι, το επόμενο διάστημα θα δούμε πολλά και νέα πράγματα…

Φήμες θέλουν την κωμική σειρά «Με λένε Βαγγέλη», η οποία ολοκληρώθηκε άρον-άρον στο MEGA, γιατί δεν μπορούσε να την υποστηρίξει λόγω κόστους, να μεταφέρεται στην ΕΡΤ. Η διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης φέρεται αποφασισμένη να μπει το ταχύτερο δυνατόν στην παραγωγή ελληνικών σειρών μυθοπλασίας και ίσως δούμε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να ακολουθεί το κάρμα του από τον Μάρτιο στη ΝΕΤ.

Και ο ΑΝΤ-1 όμως από το 2013 θα βάλει μπρος τις μηχανές για την προβολή ελληνικών σειρών. Στο πλαίσιο αυτό θα δούμε τη σειρά «Βαλς με δώδεκα θεούς», το οποίο βασίζεται στο βιβλίο της Λένας Μαντά, με πρωταγωνιστές τους Κάτια Δανδουλάκη, Μάνο Παπαγιάννη και Στράτο Τζώρτζογλου.

Φυσικά στο παιχνίδι των ελληνικών σειρών θα μπει δυναμικά και ο ALPHA. To κανάλι του Δημήτρη Κοντομηνά ετοιμάζει μια κωμική σειρά με τίτλο «Δέκα μικρά αμαρτήματα» και την επιμέλεια του σεναρίου αλλά και της όλης παραγωγής θα έχει ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος θα επιστρέψει στη σειρά και ως αστυνόμος Φευγουλέας. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αρχές Ιανουαρίου και θα βγει στις οθόνες μας τέλος Φεβρουαρίου. Κοντά στον «Φευγουλέα» που θα οδηγεί στις δικαστικές αίθουσες τα θύματα και τους θύτες, τους ενόχους, τους αθώους, τους κατηγορούμενους και τους μάρτυρες και τους ενόρκους θα είναι δυο σαΐνια βοηθοί. Τους δυο ρόλους των αστυνομικών θα αναλάβουν ο Κώστας Κόκλας και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Τέλος, το MEGA ετοιμάζει με γοργούς ρυθμούς την κωμική σειρά «Με κατεβασμένα τα παντελόνια» με τους Κώστα Βουτσά, Πηνελόπη Πιτσούλη, Αριέττα Μουτούση, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, την οποία θα δούμε στις αρχές του νέου έτους.


Σχολιάστε εδώ