ΖΙΖΑΝΙΟΝ

*** Και οι τρεις αρχηγοί που αποτελούν την κυβέρνηση άδειασαν δημόσια τον Στουρνάρα, αλλά αυτός το μόνο που κατάλαβε ήταν ότι… έβρεχε… Στους «Φακέλους», όπου ήταν καλεσμένος ο υπουργός Οικονομικών, αυτό που κυριάρχησε ήταν το «ΕΓΩ» του.

*** Δεν συμφωνεί καθόλου ο Καραμανλής με τα περί ίδρυσης «ευρωπαϊκού κόμματος». Δηλαδή, δεν θα είναι ελληνικό; ρωτούσε συνομιλητές του.

*** Κόλαση θα είναι ολόκληρο το 2013, δήλωσε ο Νίκος Μπίστης της ΔΗΜΑΡ στο «Επί του Πιεστηρίου» του Kontra. Τώρα, ποιον να πρωτοπιστέψεις…

*** Για άλλη μια φορά το «ΠΑΡΟΝ» προηγήθηκε. Έναν μήνα πριν είχε αποκαλύψει ότι ο Λοβέρδος θα εξαγγείλει νέο κόμμα. Όπερ και εγένετο. Τώρα το θέμα είναι αν το νεογνό θα επιζήσει.

*** Οργανισμό-φιλέτο αναλαμβάνει ο πρώην βουλευτής της ΝΔ στη Λακωνία Γρηγόρης Αποστολάκος. Τον ΟΠΕΚΕΠΕ του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Εργαλείο σημαντικό για την αγροτιά. Είναι σίγουρο εκ των προτέρων ότι ο Γρηγόρης θα τα πάει πολύ καλά.

*** Παρουσίαση του βιβλίου της αξέχαστης Μαρίκας με τις «Συνταγές Αγάπης» στα αγγλικά έγινε την εβδομάδα που πέρασε. Όλη η οικογένεια ήταν εκεί, με πρώτο τον ακατάβλητο Μητσοτάκη. Εκεί τα παιδιά της, η Ντόρα, η Κατερίνα, η Αλεξάνδρα, ο Κυριάκος. Να ‘ναι όλοι τους καλά να τη θυμούνται για τα… μαγειρέματά της, και όχι μόνο.

*** Στη λίστα με τους 1.747 καταθέτες που ψάχνει η εφορία ήταν και ο καθηγητής του Πολυτεχνείου και πρώην υφυπουργός Θέμης Ξανθόπουλος. Σε δήλωσή του τονίζει ότι «μετά τη ρύθμιση δύο μικρών παρατυπιών όσον αφορά το τεκμαρτό εισόδημα από ιδιοκατοίκηση, ο φάκελος του ελέγχου θεωρήθηκε πλήρης και αρχειοθετήθηκε».

*** Τα θέλει ο… του. Φαίνεται ότι δεν του φθάνει του Τατσόπουλου η μισή Αθήνα που έχει πηδήξει, έχει όρεξη να πηδήσει και την υπόλοιπη κι όχι μόνο. Και λαμόγια υπάρχουν ανάμεσα στους βουλευτές, είπε σε συνέντευξή στο «Βήμα», ενώ πέταξε και μια ριπή κατά Πάγκαλου, που ζήτησε την κομματική τιμωρία του: «Δεν ξέρω πόσοι Πάγκαλοι κατοικούσαν μέσα στον Πάγκαλο»! Τι εννοεί ο… πηδηχτής; Ότι ο ένας Πάγκαλος λέει και ο άλλος ξελέει…


Σχολιάστε εδώ