Βγαίνει μπροστά ο Βιντιάδης, έρχονται αλλαγές στα Σπάτα

Από αύριο, άλλωστε, αρχίζει ο νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές της ΠΑΕ, κυρίως με πρώην παίκτες και προπονητές, στους οποίους οφείλονται τα περισσότερα χρήματα. Με δεδομένη την έλλειψη εμπιστοσύνης των πιστωτών στον Ανδρέα Δημητρέλο, ο Βιντιάδης θέλει να δείξει ότι βγαίνει μπροστά για να αποκτήσει περισσότερα διαπραγματευτικά ατού. Αρκετοί, άλλωστε, εξέφραζαν αντιρρήσεις για τις προτάσεις που τους κατέθεταν οι «κιτρινόμαυροι» και ζητούσαν εγγυήσεις του Βιντιάδη. Κάτι που αναμένεται να κάνουν και οι παλιοί παίκτες, αν κρίνουμε και από τη στάση που κράτησε ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος διεμήνυσε ότι θέλει να επιστρέψει στην ΑΕΚ, αρκεί να μιλήσει με τον νεαρό εφοπλιστή. Ακόμα, βέβαια, περιμένει ο Πατρινός και έτσι στράφηκε προς την επιλογή του ΠΑΟΚ και στην εγγύηση που παρέχει ο Ιβάν Σαββίδης.

Μέσα από τη στάση πιστωτών και παλιών παικτών, ο Βιντιάδης αντιλήφθηκε ότι η παρουσία του θα βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου, που είναι το «κούρεμα» ύψους 30% των συνολικών οφειλών.

Εντάσεις στα Σπάτα

Ένα άλλο θέμα που προβληματίζει τον επενδυτή, αλλά και τους παράγοντες της ΑΕΚ, σχετίζεται με τις εντάσεις ανάμεσα στο προπονητικό επιτελείο και τους νεαρούς παίκτες. Οι περισσότεροι από τους πιτσιρικάδες βλέπουν με μισό μάτι τους δύο συνεργάτες του Έβαλντ Λίνεν, τον Μανόλη Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Πήδουλα. Το επεισόδιο ανάμεσα στον τελευταίο και τον Γιώργο Κατίδη ήταν η κορυφή του παγόβουνου, αλλά υπάρχουν και άλλοι παίκτες που εκφράζουν παράπονα τόσο για τον γυμναστή της ομάδας όσο και για τον Παπαδόπουλο. Ο Λίνεν στηρίζει προσωρινά τους συνεργάτες του, αλλά μέσα από την είσοδο του Βιντιάδη και την ενδεχόμενη επιστροφή του Βασίλη Δημητριάδη ενδεχομένως να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στο προπονητικό επιτελείο. Αν και είναι ένα θέμα κατά πόσον θα δεχθεί τις αλλαγές ο Λίνεν.


Σχολιάστε εδώ