ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ Ο ΠΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ ΤΡΥΠΕΣ

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» προχώρησε σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ, αλλά ακόμα δεν φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ, καθώς οι παλιοί μέτοχοι κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους και κάποιοι υποψήφιοι επενδυτές εκφράζουν αμφιβολίες για την επιτυχία του εγχειρήματος, επειδή «καθημερινά προκύπτουν νέες οφειλές, οι οποίες κάνουν δύσκολη την επιβίωση της ομάδας».

Ένα θέμα που συζητείται μεταξύ μετόχων και υποψήφιων επενδυτών είναι ότι ο Αλαφούζος έγινε πρόεδρος με μόνο 500.000 ευρώ, όταν κάποιοι έχουν βάλει τεράστια ποσά ή καλούνται να συνδράμουν στο μέλλον. Πρόκειται για συζητήσεις που διοχετεύονται στα δημοσιογραφικά γραφεία με στόχο να πιέσουν τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ να βάλει περισσότερα χρήματα στην ομάδα μέσω της προσωπικής συμμετοχής του στην ΑΜΚ.

Φεύγουν τουλάχιστον δύο

Η μόνη λύση μπορεί να έρθει σύντομα από την πώληση κάποιων παικτών.

Έχουν μπει στη βιτρίνα οι Ορέστης Καρνέζης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Βιτόλο και Τοτσέ, ενώ άρχισαν τα παζάρια για την αποχώρηση του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος έχει το ακριβότερο συμβόλαιο στην Παιανία.

Για τον Καρνέζη υποστηρίζουν στην Παιανία ότι ουσιαστικά η πώλησή του έκλεισε και προαναγγέλλουν την είσπραξη περίπου 2 εκατ. ευρώ. Για τον Χριστοδουλόπουλο, τον Βιτόλο και τον Τοτσέ οι απαιτήσεις ανέρχονται περίπου σε 500.000 για τον καθένα. Προσδοκούν, δηλαδή, οι «πράσινοι» να εισπράξουν συνολικά 3 με 3,5 εκατ. ευρώ και έτσι να κλείσουν αρκετές τρύπες μέχρι να προχωρήσει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Υπό παραχώρηση είναι και ο Χάρης Μαυρίας, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από γερμανικές ομάδες. Αλλά στην Παιανία θεωρούν πως το καλοκαίρι και μέσα από τη συμμετοχή του παίκτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων η τιμή του θα ανέβει αισθητά και εκφράζουν τη βούληση να κρατήσουν τον Μαυρία έως τον Ιούνιο. Με πρόταση γύρω στα 2 εκατ. ευρώ, όμως, θα πουλήσουν τον νεαρό μεσοεπιθετικό και τον Ιανουάριο.


Σχολιάστε εδώ