Γιατί έχει νεύρα ο Μαρινάκης και ποιοι μπαίνουν στο σημάδι

Το ξέσπασμα του Μαρινάκη προήλθε από την επιθυμία του να δώσει απαντήσεις σε όσους επιχειρούν να τον αμφισβητήσουν, δηλαδή στον Ιβάν Σαββίδη και στον Γιάννη Αλαφούζο. Στη Θεσσαλονίκη έχασαν την ευκαιρία οι «ερυθρόλευκοι» και ο πρόεδρος της ΠΑΕ τρελάθηκε. Τα πρώτα πυρά του, με την αναφορά στη σοβαρότητα των διαπραγματεύσεων για τα συμβόλαια, αφορούσαν τον Νταβίντ Φουστέρ, καθώς από την ημέρα που επέκτεινε το συμβόλαιό του η απόδοσή του και κυρίως η αποτελεσματικότητά του έπεσαν κατακόρυφα. Ο Ισπανός έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες στην Τούμπα και μπήκε στο σημάδι. Ο Φουστέρ το κατάλαβε και γι’ αυτό ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του.

Ο Μαρινάκης τα έχει και με τους Τοροσίδη, Χολέμπας, που εξακολουθούν να δείχνουν αδιαφορία στις κλήσεις που δέχονται για να υπογράψουν την ανανέωση των συμβολαίων τους. Την ίδια στάση κρατάει και ο Τζιμπούρ, αλλά ο Αλγερινός μπαίνει στο γήπεδο και δίνει τον καλύτερο εαυτό του. Σκοράρει και γενικά βοηθάει τον Ολυμπιακό. Αντίθετα, οι δύο έλληνες διεθνείς έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Ο μεν Χολέμπας παρουσιάζεται νευρικός εδώ και έναν μήνα, με συνέπεια να κάνει λάθη, ενώ ο «Τόρο» μοιάζει να ξεμένει από δυνάμεις στα τελευταία λεπτά όλων των αγώνων.

Ο Μαρινάκης προχωράει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου με το σκεπτικό ότι θα χρειαστεί να αντικατασταθούν και οι δύο παίκτες. Έτσι, προωθεί την υπόθεση του Σκόνδρα από τον Ατρόμητο, αν και το τελευταίο διάστημα μπήκε στο κάδρο των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων και ο νεαρός Σπυρόπουλος του Πανιωνίου. Υπάρχει, πάντως, το σκεπτικό να αποκτηθεί ο Σπυρόπουλος και να πάει δανεικός στο Περιστέρι, ώστε να πάρουν οι «ερυθρόλευκοι» πιο άνετα τον Σκόνδρα. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, πάντως, εκτιμά ότι λύσεις στο δεξί άκρο μπορεί να δώσει και ο Ντιακιτέ, τον χρόνο του οποίου αναμένεται να αυξήσει το επόμενο διάστημα. Έχει, βέβαια, και το εναλλακτικό σχέδιο με τον Γιάννη Μανιάτη, αλλά προτιμάει τον Αφρικανό, ο οποίος αποκτήθηκε για αμυντικός μέσος, αλλά έως τώρα παίρνει χρόνο συμμετοχής μόνο στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, με καλές εμφανίσεις.


Σχολιάστε εδώ