Ψιλά γράμματα

*** Πέρασε και δεν ακούμπησε η οδηγία της πρεσβείας για τις ρατσιστικές επιθέσεις σε βάρος αμερικανών πολιτών. Οι «διανοούμενοι» των εφημερίδων και οι σχολιαστές των παραθύρων έκαναν θαυμάσιες γαργάρες με το θέμα, σε αντίθεση με τις εποχές της τρομοκρατίας, που ήταν στις πρώτες σελίδες επί μέρες.

*** Γιατί στο κοστολόγιο που κατατέθηκε στο ΔΣ της ΕΡΤ δεν παρουσιάστηκε η αμοιβή του Σπύρου Παπαδόπουλου στην εκπομπή «Στην υγειά μας»; Το κόστος των 37.114 ευρώ ανά επεισόδιο, χωρίς εργοδοτικές εισφορές, σε τέτοια εποχή ζαλίζει…

*** Το μαγαζί έχει πτωχεύσει, πλήθος εργαζομένων είναι στο κενό χωρίς αποζημίωση και η σύζυγος πηγαίνει στη δουλειά με… σοφέρ.

*** Βρισκόμαστε, λοιπόν, σε εποχές πτώχευσης και κανείς δεν είναι σε θέση να δηλώσει πώς μοιράζεται σε… ανώνυμα σάιτ και μπλογκ η διαφήμιση από τους κρατικούς φορείς και τις επιδοτούμενες από τον κόσμο τράπεζες.

*** Όπως επίσης δεν ανακοινώνονται τα ονόματα των δημοσιογράφων που εργάζονται στο Δημόσιο, παρά την απογραφή σε όλους τους άλλους κλάδους.


Σχολιάστε εδώ