Το δίλημμα του Λίνεν με Κατσουράνη ή φορ

Ο Γερμανός πιστοποίησε τη βελτίωση των «κιτρινόμαυρων» και έτσι απάντησε έμπρακτα σε όσους υποστήριζαν ότι η αποβολή του Γιάγκο στο ντέρμπι έγινε μανδύας και κάλυψε τα προπονητικά λάθη.

Στην επικοινωνία που είχε από το βράδυ της Κυριακής με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο Λίνεν εξασφάλισε τη δέσμευση ότι θα υλοποιηθεί το μεταγραφικό πλάνο του. Μόνο που ακόμα ο προπονητής της ΑΕΚ παραμένει αναποφάσιστος. Έχει ξεκαθαρίσει ότι χρειάζεται έναν πλάγιο μπακ για την αριστερή πλευρά, έναν μέσο με ανασταλτικές και δημιουργικές ικανότητες, ενώ θεωρεί επιτακτική ανάγκη την προσθήκη ενός επιθετικού με έφεση στο σκοράρισμα και ενός εξτρέμ με δυνατότητα να πατάει περιοχή.

Η λίστα των υποψηφίων εμπλουτίζεται διαρκώς, αλλά η τελική απόφαση του Λίνεν θα εξαρτηθεί από την πρόοδο των Φέτση, Κορδέρο και Γκερέιρο. Αν συνεχίσουν να ανεβαίνουν οι τρεις κεντρικοί μέσοι, τότε θα μπει στην άκρη ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος αποτελούσε εξαρχής τον πόθο του Λίνεν τόσο για τις ικανότητές του να συνεισφέρει σε πολλούς τομείς όσο και για την προσωπικότητά του. Το τελευταίο διάστημα ο Γερμανός δέχεται το πρέσινγκ του Βασίλη Τσιάρτα για να προτιμήσει τον Φάνη Γκέκα, με το επιχείρημα ότι «από την ομάδα λείπει το εύκολο γκολ». Ο προπονητής της ΑΕΚ, όμως, εξακολουθεί να ψάχνεται, επειδή βλέπει τους μέσους του να ανεβάζουν την απόδοσή τους, γνωρίζει όμως ότι έχουν συγκεκριμένο ταβάνι, ενώ παράλληλα κοιτάζει και προς εναλλακτικές επιλογές για την επίθεση, ώστε να είναι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο.

Σε ό,τι αφορά το διοικητικό τοπίο, ο Δημητρέλος και οι συνεργάτες του παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις στο Eurogroup, για να μάθουν την ακριβή ημερομηνία που θα εμπλακεί με την ΠΑΕ ο Δημήτρης Βιντιάδης, ο οποίος εξακολουθεί να παζαρεύει με τους πιστωτές.


Σχολιάστε εδώ