Τι θα κάνει ο Σκανδαλίδης

Ο κ. Σκανδαλίδης θα είναι «με απόλυτο τρόπο παρών» στο συνέδριο. Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Σκανδαλίδης έχει σχεδόν ολοκληρώσει και ένα κείμενο-πλατφόρμα με πολιτικές και ιδεολογικές αρχές, το οποίο συζητά με πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και το οποίο τρόπόν τινα θα αποτελέσει το «μανιφέστο» του στο συνέδριο και στην προσυνεδριακή διαδικασία.

Ξεκαθαρίζει σε όλους τόνους πως «θα πάω στην οργάνωσή μου και θα εκλεγώ από την ίδια τη βάση ως σύνεδρος», ενώ σημειώνει ακόμα πως «αυτό είναι μια γνήσια διαδικασία» και πως η διαδικασία των διορισμών δεν αποφέρει τίποτα.

Μάλιστα, μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες, σημείωνε πως «με ενδιαφέρει συνολικά η παράταξη, πώς θα πάει και πώς θα πορευτεί από εδώ και πέρα, γι’ αυτό θα διατυπώσω ξεκάθαρα την άποψή μου». Σημειώνει δε ακόμα στις συνομιλίες με συνεργάτες του ότι «αν έχει μια ελπίδα το ΠΑΣΟΚ, είναι να μείνει ενωμένο». Ο κ. Σκανδάλιδης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε συνεχή επαφή με πολλά επώνυμα και ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως τον Δημήτρη Ρέππα, τον Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, τον Αλέκο Παπαδόπουλο, τον Ανδρέα Λοβέρδο κ.ά., και μάλιστα μιλώντας σε συνεργάτες του σημειώνει πως «με όλον αυτόν τον κόσμο και με ακόμα περισσότερους μιλάω πολλά χρόνια τώρα, συνεπώς ούτε φράξιες κάνουμε ούτε ομαδούλα», ενώ σημειώνει πως «το βασικό είναι να υπάρχει μια συμφωνημένη γραμμή, μια συμφωνημένη πολιτική πορεία με την οποία θα στοιχίζεται και η ηγεσία και όλοι οι υπόλοιποι».


Σχολιάστε εδώ