Ο καημός στον ΠΑΟ για Φώτση

Η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Μιλάνο έδωσε ώθηση στον Αντώνη Φώτση. Ο διεθνής φόργουορντ είχε πληροφορηθεί για την προσπάθεια που θα έκανε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να εξασφαλίσει από την Αρμάνι την άμεση απελευθέρωσή του, ώστε να επιστρέψει ο «Μπάτμαν» στην ομάδα της καρδιάς του. Έτσι, όπλισε απανωτές φορές και οδήγησε τους συμπαίκτες του στην άνετη νίκη επί της Τσεντεβίτα. Η Αρμάνι έμεινε ζωντανή στη διεκδίκηση της πρόκρισης και το σίριαλ με την επάνοδο του Φώτση στον Παναθηναϊκό πήρε παράταση.

Το έχει πάρει προσωπικά ο Γιαννακόπουλος και θέλει να δώσει ένα στήριγμα στον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» αισθάνεται μοναξιά, καθώς έμεινε ουσιαστικά μόνο με τον Κώστα Τσαρτσαρή στο πλευρό του από την ομάδα που σάρωνε τους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Γνωρίζει, βέβαια, ο Διαμαντίδης και τους Μπράμο, Σχορτσιανίτη από τις εθνικές ομάδες, αλλά μόνο ο υπαρχηγός του τον ενώνει με το παρελθόν και τη νοοτροπία νικητή που διέθεταν οι «πράσινοι». Έτσι, ο Γιαννακόπουλος θέλει να βάλει στα αποδυτήρια του «τριφυλλιού» άλλο ένα σημείο αναφοράς με την επιστροφή του Φώτση.

Ο Παναθηναϊκός ενέταξε στο δυναμικό του και τον Μάρκους Μπανκς, αλλά επί της ουσίας χρειάζονται άλλον έναν παίκτη ικανό να δημιουργήσει και να σκοράρει. Κυρίως από τη στιγμή που ο Πάνκο αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με τους περισσότερους συμπαίκτες του. Αγχώνεται λόγω των αυξημένων προσδοκιών που υπάρχουν και βγάζει μόνο ψήγματα του ταλέντου του, που τον βοήθησε την προηγούμενη σεζόν να κλέψει την παράσταση στην ισπανική λίγκα και να γίνει περιζήτητος.


Σχολιάστε εδώ