ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Μόνο με νίκη θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ δικαίωμα στην ελπίδα, κυρίως επειδή θα βυθίσει τον Ολυμπιακό στην εσωστρέφεια. Είναι, άλλωστε, σαφές στον Πειραιά ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιθυμεί την κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς ήττα και λογικά θα ξεσπάσει αν η ομάδα του επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη χωρίς βαθμούς στις αποσκευές της.

Σε δύσκολη θέση ο Δώνης

Το ντέρμπι, λοιπόν, είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τον ΠΑΟΚ. Ειδικά κάποια μέλη της ομάδας δίνουν εξετάσεις απόψε. Μεταξύ άλλων και ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος έχασε πόντους από την άνευ όρων παράδοση του «Δικεφάλου του Βορρά» στο ΟΑΚΑ αλλά και από την αδυναμία του να ελέγξει τα νεύρα των παικτών. Κέρδισε όμως πόντους ο Δώνης με την απόφασή του να πληρώσει από την τσέπη του το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ για τη δική του ανάρμοστη συμπεριφορά, αλλά, όπως βγαίνει από το περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θέλει αποτελέσματα αμέσως.

Οπότε, όλοι δίνουν καθημερινά εξετάσεις. Πόσω μάλλον ο προπονητής, για τον οποίο εξαρχής εξέφραζε αμφιβολίες ο Σαββίδης, ενώ μεταξύ τους υποβόσκει και μια κόντρα, η οποία άρχισε από το ματς με την ΑΕΚ.

Ο Δώνης έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Είναι υποχρεωμένος να επαναφέρει τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, ενώ η απουσία του Πάμπλο Γκαρσία στερεί από τον ΠΑΟΚ μια ισχυρή προσωπικότητα. Θα παίξει, όμως, ο Λίαμ Λόρενς, από τον οποίο περιμένει πολλά ο έλληνας τεχνικός.

Θα ξεσπάσει φουρτούνα
και για Ζαρντίμ

Ο Ολυμπιακός πάει στην Τούμπα για να τελειώνει με το πρωτάθλημα. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θέλει να παίξει τον «Δικέφαλο του Βορρά» όπως η γάτα προσπαθεί να ξεμοναχιάσει το ποντίκι. Στόχος του Πορτογάλου είναι να πετύχει η ομάδα ένα γκολ νωρίς, να δώσει χώρο στον αντίπαλο και να χτυπήσει στο δεύτερο ημίχρονο με κόντρες. Ο Ζαρντίμ θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός υπερτερεί σε φυσική κατάσταση και θέλει να αξιοποιήσει το όπλο. Αρκεί, βέβαια, να μην του έρθουν όλα ανάποδα, όπως στο ματς με τη Σάλκε. Αν στραβώσει το ματς για τους «ερυθρόλευκους», ο Πορτογάλος θα βιώσει εκ νέου την αμφισβήτηση και θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για μια σειρά επιλογών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τον προπονητή του Ολυμπιακού προβληματίζουν τα νεύρα του Χολέμπας, ο οποίος δείχνει να βρίσκεται μακριά από τον καλό εαυτό του εδώ και τρεις εβδομάδες. Επίσης, περιμένει περισσότερα από τον Πάουλο Μασάδο, τον οποίο έχει στηρίξει, αλλά ο συμπατριώτης του μεσοεπιθετικός κινείται συνήθως στα ρηχά. Σκέφτεται και τη λύση του Ιμπαγάσα ο Ζαρντίμ, αλλά την απόφαση θα την πάρει σήμερα το πρωί.


Σχολιάστε εδώ