ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ

Η μήνυση του Κιντή αφορά απιστία σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος των Νίκου Νοτιά, Πέτρου Παππά, Νίκου Θανόπουλου, Σταύρου Αδαμίδη, Δημήτρη Καψή, Χάρη Κοσμάτου, Κώστα Καπετανάκη, του γενικού διευθυντή της Empire 1924 Χαράλαμπου Γεωργούλη και των οικονομικών διευθυντών της ΠΑΕ Μιχάλη Δημαράκη, Βασίλη Πουλάκου, με βασικό μάρτυρα τον Ντέμη Νικολαΐδη, για τον οποίο πολλοί είναι εκείνοι που εκτιμούν πως βρίσκεται πίσω από τη μήνυση.

Η ΑΕΚ μπορεί να βγει ωφελημένη από την κίνηση του Κιντή (φωτό). Όσοι κινδυνεύουν να καθίσουν στο εδώλιο εμπλέκονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και στις συζητήσεις που γίνονται για την είσοδο του Δημήτρη Βιντιάδη στην ΠΑΕ. Έτσι, τώρα είναι υποχρεωμένοι να επισπεύσουν τις εξελίξεις, για να αποφύγουν τις περιπέτειες από ενδεχόμενους ελέγχους των εισαγγελικών αρχών και όχι μόνο. Διότι ο καθένας αντιλαμβάνεται από τα στοιχεία της μήνυσης ότι έγιναν λάθη, και μάλιστα σημαντικά, για κάθε ανώνυμη εταιρεία. Μπορεί να μην έχουν χαθεί χρήματα, όπως υποστηρίζει ο Κιντής, αλλά η αμέλεια δημοσίευσης ισολογισμού ή ακόμα και η εμφάνιση ενός συμβαλλομένου με διπλή ιδιότητα, που οδηγεί σε συμψηφισμό, ασφαλώς και προκαλούν προβλήματα σε όσους είχαν τη διαχείριση της ΠΑΕ ή και της Empire 1924. Μιας εταιρείας που ιδρύθηκε για να αξιοποιήσει τα εμπορικά δικαιώματα, αλλά στην πορεία εξελίχθηκε παράτυπα σε συγκοινωνούν δοχείο της ΑΕΚ.

Ερωτήματα για Δημητρέλο

Αίσθηση στον κόσμο της ΑΕΚ προκαλεί η στάση του Ανδρέα Δημητρέλου. Ο συνήθως λαλίστατος πρόεδρος της ΠΑΕ αποφεύγει τα πολλά πολλά για τη μήνυση του Κιντή. Ίσως επειδή ως νομικός αντιλαμβάνεται ότι οφείλει και ο ίδιος να πάρει θέση στη δικαστική αντιπαράθεση και να προστατέψει τα συμφέροντα της Ένωσης. Ο Δημητρέλος έχει να αντιμετωπίσει και τη διόγκωση των παραπόνων από τους παίκτες, οι οποίοι με την πρόσφατη ανακοίνωσή τους άφησαν υπόνοιες για κατάθεση ομαδικής προσφυγής επειδή από παραλείψεις των παραγόντων έχασαν χρήματα, όπως το πριμ συμμετοχής στις διεθνείς διοργανώσεις.

Ο Δημητρέλος προσπαθεί να τους καθησυχάσει με ατού την επανεμφάνιση των Βιντιάδη, Χάρις, που ενημέρωσαν ότι αύριο ή την Τρίτη θα έρθουν στην Αθήνα για τις τελικές επαφές.


Σχολιάστε εδώ