Ο δολοφόνος με το… Ανγκελικό χαμόγελο…

Θέλουν την Ελλάδα σκλαβοπάζαρο… Απαιτούν όλα τα ιμάτιά της… Αυτός είναι ο στόχος. Και δεν το κρύβουν. Να τα πάρουν όλα είναι η επιδίωξή τους. Αφού προηγουμένως μας αλυσοδέσουν… Το παιγνίδι το παίζουν έξυπνα. Όπως ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο… Μας χόρτασε χαμόγελα η κυρία Μέρκελ… Πλειοδότησε σε καλά λόγια… Και μόλις έφυγε, φόρεσε ξανά το σιδηρούν προσωπείον.

Θέατρο έπαιξε. Τζάμπα λόγια όλα ήταν. Χωρίς κανένα αντίκρισμα. Ο κ. Σόιμπλε φρόντισε να διαλύσει τις αυταπάτες που είχαν δημιουργηθεί εδώ… Ότι θα ξεσφίξουν τη θηλιά… Θα δώσουν κάποια ανάσα στο βασανιστήριο που ζει ο ελληνικός λαός κοντά τέσσερα χρόνια… Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών θέλει να έχει το ταμείο του ελληνικού κράτους. Να διαχειρίζεται και την τελευταία δεκάρα… Ζητιάνοι του θα είμαστε…

Δεν κρύβουν οι κύριοι τις προθέσεις τους. Στο μάτι έχουν βάλει την περιουσία τής χώρας μας. Τα κοιτάσματα φυσικού αερίου γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι τεράστια. Να τα αρπάξουν μπιρ παρά επιδιώκουν. Και ό,τι άλλο υπάρχει. Κι όσο δεν βρίσκουν αντίσταση, σταματημό δεν θα έχουν. Θέλουν την Ελλάδα φόρου υποτελή. Να μην μπορεί για καμιά πενηνταριά χρόνια να σηκώσει κεφάλι.

Μόνο αφελείς δεν βλέπουν πού το πάνε οι Γερμανοί. Με την επιμονή τους στο γκρέμισμα των εργασιακών συμβάσεων, τσεκάρουν τον βαθμό υποχωρητικότητας της κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος της χώρας, αλλά και του ελληνικού λαού στις απαιτήσεις τους. Για να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα.

Τον δρόμο για το τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα, τον έδειξε προχθές ο ιταλός πρωθυπουργός κ. Μόντι. «Πρέπει να χτυπά κανείς τις γροθιές του στο τραπέζι», ώστε να μην μονοπωλείται το «παιχνίδι» στην Ευρώπη μόνο από μία χώρα, δηλαδή τη Γερμανία, είπε.

Δεν έχει άλλη επιλογή η χώρα μας, αν δεν θέλουμε να γίνουμε σκλάβοι του Βερολίνου.

Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Έχει φθάσει στα όρια της εξαθλίωσης. Και με τα μέτρα των 13,5 δισ. η απόγνωση και η απελπισία θα οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις.

Γροθιά λοιπόν στο τραπέζι τώρα.

Ένα όχι, ανάλογο με εκείνο του σαράντα, που είπε η Ελλάδα πριν από 72 χρόνια.

Ένα «ΟΧΙ» απʼ όλους μαζί. Με πρώτους τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη, που αποτελούν την κυβέρνηση.

Ως εδώ. Αρκετά γονατίσαμε…

Ένα «ΟΧΙ» έχοντας ενημερώσει προηγουμένως τον ελληνικό λαό, για το κοστούμι που μας έχουν ράψει και που η πατρίδα μας δεν μπορεί να το αντέξει. Είναι πια η ώρα μιας ακόμη Αντίστασης. Θα κοστίσει πολύ σε πόνο και δάκρυα… Όμως στο τέλος της διαδρομής εμείς θα αποφασίζουμε για τον τόπο μας και όχι οι ξένοι. Κι αυτό κατακτιέται μόνο με αγώνα. Είναι σίγουρο, βέβαιο, ότι κανένας δεν θα κιοτέψει…


Σχολιάστε εδώ