Διχάζει τον ΠΑΟΚ το φλερτ με τον Γκαγκάτση

Ο Γκαγκάτσης έχει παρελθόν στον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ ο γιος του Μάκης παραμένει στέλεχος της ΠΑΕ χάρη σε ενέργειες του Θοδωρή Ζαγοράκη. Όμως, αν τη συνεργασία με τον Μάκη Γκαγκάτση τη χώνεψαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, με τον πατέρα υπάρχει πρόβλημα, όπως μαρτυρά και η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «Μακεδόνες». Ανάλογα μηνύματα φτάνουν στην ΠΑΕ και από άλλους συνδέσμους, στους οποίους ο Βασίλης Γκαγκάτσης θεωρείται ανεπιθύμητος.

Ο Ιβάν Σαββίδης, ωστόσο, φρόντισε μέσω τρίτων να στείλει το μήνυμα «εγώ αποφασίζω». Στάση που ερμηνεύεται ως προσπάθεια να αποτρέψει την παρεμβατικότητα των οπαδών στη λήψη των αποφάσεων. Το είχε, άλλωστε, ξεκαθαρίσει και στην πρόσφατη δημόσια παρουσία του στους φίλους του ΠΑΟΚ, όταν είπε ορθά-κοφτά «με συγχωρείτε, αλλά οι αποφάσεις ανήκουν σε μένα». Με το αγκάθι του Γκαγκάτση, λοιπόν, δίνεται η ευκαιρία στον ομογενή επιχειρηματία να αποδείξει ότι εκείνος είναι το αφεντικό.

Τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη ασχολήθηκαν και με τη στελέχωση της ΠΑΕ σε άλλες θέσεις. Μία από τις εισηγήσεις του Ζήση Βρύζα για παραμονή του Γιώργου Γεωργιάδη στο πόστο του τεχνικού διευθυντή έγινε αποδεκτή από τους συνεργάτες του Σαββίδη και μένει απλώς η επικύρωση της απόφασης από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.


Σχολιάστε εδώ