Έσωσε την παρτίδα ο Ζαρντίμ, κερδίζει πόντους ο Τοροσίδης…

Ο Ζαρντίμ δεν δίστασε να ρίξει στα βαθιά τον Μπάμπη Λυκογιάννη, γέννημα θρέμμα του Ολυμπιακού από τα τμήματα υποδομών και παίκτη που συμπαθεί ιδιαίτερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Επί της ουσίας ο Πορτογάλος κέρδισε τον χρόνο που χρειάζεται για να μπορέσει να δώσει στους «ερυθρόλευκους» τα στοιχεία που θα τους κάνουν καλύτερους. Φυσικά η αμφισβήτηση αποκλείεται να σβηστεί, καθώς μην ξεχνάμε ότι ακόμα και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεχόταν συχνά-πυκνά πυρά, ακόμα και από το περιβάλλον του Μαρινάκη. Αλλά ο Βάσκος την έβγαλε καθαρή επειδή τον στήριζε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Το καλό για τον Ζαρντίμ είναι ότι επί της ουσίας κρατάει πλέον στα χέρια του τη μοίρα του Ολυμπιακού. Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, ενδεχομένως αρκεί στους «ερυθρόλευκους» μία ισοπαλία στο εντός έδρας ματς με τη Μονπελιέ για να κλειδώσουν την παρουσία τους στο Γιουρόπα και να διεκδικήσουν την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Άρσεναλ, ειδικά εάν αποσπάσει η ελληνική ομάδα αποτέλεσμα στη Γερμανία από τη Σάλκε την προτελευταία αγωνιστική. Μπορεί, δηλαδή, να βρει ο Ολυμπιακός αδιάφορους τους Γερμανούς και τους Άγγλους.

Βελτιωμένη πρόταση

Κερδισμένος από το Μονπελιέ επέστρεψε και ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη έπειτα από περίπου 16 μήνες, καθώς οι δυο τους έχουν να τα πουν από το καλοκαίρι του 2011 όταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ εξοργίστηκε από τη στάση του παίκτη στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων. Έκτοτε ο ατζέντης του Τοροσίδη, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης, συναντούσαν μόνο τον Γιάννη Βρέντζο, ενώ ο Σάββας Θεοδωρίδης είχε πει σε ανύποπτο χρόνο την ιστορική ατάκα: «Αν είναι ήρεμος ο Βαγγέλης, θα του προτείνω να συναντήσει ο ίδιος τον Τοροσίδη και ελπίζω να μην εκνευριστεί μόνο από την πρότασή μου». Μετά την εμφάνιση του παίκτη κόντρα στη Μονπελιέ, ο Μαρινάκης σκέφτεται να βελτιώσει την προσφορά του Ολυμπιακού για να κρατήσει τον αρχηγό της ομάδας στο Λιμάνι.


Σχολιάστε εδώ