Το κρίσιμο δεκαήμερο του Ζαρντίμ με τη Μονπελιέ θα κρίνει πολλά

Από τη μία του χρεώνει μια σειρά λανθασμένων επιλογών, από την άλλη όμως δεν μπορεί να παραβλέψει την εργατικότητα του Ζαρντίμ αλλά και τον σωστό τρόπο με τον οποίο «διαβάζει» τους αντιπάλους. Μόνο που τα περιθώρια, ειδικά στην Ευρώπη, έχουν στενέψει επικίνδυνα και ενδεχόμενη αποτυχία στη Γαλλία με αντίπαλο τη Μονπελιέ θα σημάνει επί της ουσίας την απουσία του Ολυμπιακού από τις διεθνείς διοργανώσεις. Σε αυτήν την περίπτωση κάποιος θα κληθεί να πληρώσει την αποτυχία. Ασφαλώς μπορεί αυτή να παρασύρει και κάποιους παίκτες, αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι των ευθυνών θα αποδοθεί στον προπονητή της ομάδας. Άλλωστε, ακόμα ηχούν στα αυτιά των ρεπόρτερ τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, όταν παραδέχτηκε πως «ήταν η χειρότερη απόδοση του Ολυμπιακού από τότε που ανέλαβα την προεδρία».

Κάτι τρέχει με τον Ντάρκο

Εκτός από τον Ζαρντίμ, ενδεχόμενη αποτυχία του Ολυμπιακού στη Μονπελιέ ενδέχεται να επηρεάσει και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, στον οποίο χρεώνεται η επιλογή του πορτογάλου τεχνικού. Τις τελευταίες ημέρες γράφονται διάφορα σχόλια περί κυοφορούμενης δυσαρέσκειας για τον σέρβο τεχνικό σύμβουλο και σε κάποιες περιπτώσεις έγινε σούμα των επιλογών του στο μεταγραφικό παζάρι, με αναφορές σε Κοστάντζο, Κατάι, Γκρίμπιτς, ακόμα και στον Φέισα.

Θρίλερ με Τοροσίδη

Στο θέμα των ανανεώσεων παραμένει ερώτημα ο Βασίλης Τοροσίδης. Η ιστορία εξελίχθηκε σε θρίλερ, με τις πιθανότητες παραμονής του παίκτη να περιορίζονται κάθε μέρα που περνάει, αν και φάνηκαν θετικά σημάδια μετά την πρόσφατη συζήτηση του Μαρινάκη με τους αρχηγούς του Ολυμπιακού, δηλαδή και με τον Τοροσίδη. Οι δυο τους είχαν να συζητήσουν πάνω από έναν χρόνο και η επαφή της Πέμπτης προανήγγειλε γεφύρωμα του χάσματος.


Σχολιάστε εδώ