Έρευνα και επαφές Βιντιάδη για το γήπεδο της ΑΕΚ

Με το… ακουστικό στο χέρι βρίσκεται ο Ανδρέας Δημητρέλος προκειμένου να ακούσει το «ναι» από τον Δημήτρη Βιντιάδη, αλλά ο νεαρός εφοπλιστής συνεχίζει να προετοιμάζει το έδαφος πριν μπει στην ΑΕΚ.

Το τελευταίο διάστημα έχουν κορυφωθεί οι επαφές του για να βγάλει μια… άκρη σχετικά με τις προοπτικές που υπάρχουν να χτιστεί γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ευαισθησία που δείχνει στο συγκεκριμένο ζήτημα έχει να κάνει και με την άποψη του Κιθ Χάρις, ο οποίος θέτει ως βασικό όρο για να ασχοληθεί με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, αλλά και για να πετύχει το επιχειρηματικό τους εγχείρημα, να υπάρχει κάτι χειροπιαστό για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Να είναι σίγουροι δηλαδή πως δεν θα συναντήσουν εμπόδια -όπως συνήθως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις στην Ελλάδα- για να ξεκινήσουν το μεγάλο αυτό έργο.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει επικαιροποίηση της μελέτης που είχε στα χέρια του ο Σταύρος Αδαμίδης για το γήπεδο, ενώ στις προθέσεις του Βιντιάδη είναι να χτυπήσει την… πόρτα και του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο υποψήφιος επενδυτής της ΑΕΚ σκοπεύει να ζητήσει από τον «Τίγρη» το κόνσεπτ της «Αγια-Σοφιάς» που οραματιζόταν να χτίσει το 2005 και που του έχει μείνει… απωθημένο.

Αμφίβολο αν θα δεχτεί, αλλά ο Βιντιάδης, ο οποίος ψάχνει εδώ και καιρό για «συμπαίκτες», θα μπορούσε έτσι να διερευνήσει με… τρόπο τις προθέσεις του Μελισσανίδη, χωρίς να φανεί προς τα έξω πως του… έκανε πρόταση.


Σχολιάστε εδώ