Ασπίδα στον Ζαρντίμ μπήκε ο Νικοπολίδης!

Ουσιαστικά ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας μπαίνει για να ισχυροποιήσει τον πορτογάλο τεχνικό. Για να τον βοηθήσει να κερδίσει τα χαμένα αποδυτήρια, δηλαδή να εξασφαλίσει τη στήριξη των παικτών, με τους οποίους φαίνεται να υπάρχουν αρκετές διαφορές.

Ο Νικοπολίδης ξέρει καλά τα αποδυτήρια. Υπήρξε συμπαίκτης και, μάλιστα, αρχηγός πολλών νυν ερυθρολεύκων. Μπορεί, δηλαδή, να γίνει το σημείο αναφοράς, ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και τον Ζαρντίμ.

Ανεξάρτητα από την πρόσληψη του Νικοπολίδη, πάντως, ο Ζαρντίμ έχει πάρει παράταση ζωής έως το πρώτο ματς με τη Μονπελιέ στη Γαλλία. Σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος η παραμονή του στον πάγκο του Ολυμπιακού θα ισοδυναμεί με θαύμα.

Πρόβλημα με
τα συμβόλαια

Ο Μαρινάκης προανήγγειλε στους οργανωμένους οπαδούς και την ενίσχυση της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Επίσης, εξέφρασε την πίστη του για ανανεώσεις συμβολαίων σε Τζιμπούρ και Χολέμπας. Με τον τελευταίο, ωστόσο, παίχτηκε ένα θρίλερ στον Πειραιά, όταν έγινε γνωστό ότι τον προσέγγισε άνθρωπος για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» εξοργίστηκαν και άρχισαν να μιλούν για έλλειψη σεβασμού από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, «αν κι εμείς δεν τους ενοχλήσαμε όταν όλοι οι παίκτες είχαν δικαίωμα προσφυγής».

Η κινητοποίηση για τον Χολέμπας θα επισπεύσει τις διαδικασίες. Στον Πειραιά θέλουν να ξεμπερδεύουν αμέσως με το νέο συμβόλαιο στον παίκτη και θα τον καλέσουν μέσα στην εβδομάδα για να γεφυρώσουν το χάσμα στα μπόνους.


Σχολιάστε εδώ