ΣΕ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ, ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΒΙΝΤΙΑΔΗ!

Ο Ανδρέας Δημητρέλος οδήγησε τον Θωμά Μαύρο στην πόρτα της εξόδου για να ικανοποιήσει την επιθυμία του Σταύρου Αδαμίδη, καθημερινού συνομιλητή του στον πρωινό καφέ, κατά τη διάρκεια του οποίου καθορίζεται η στάση της Ένωσης σε όλα τα θέματα. Έκανε, όμως, ο νέος πρόεδρος του «Δικεφάλου» το χατίρι και του Δημήτρη Βιντιάδη, ο οποίος έδειξε ότι το τελευταίο πράγμα που επιθυμούσε ήταν ένας παλαίμαχος μέσα στα πόδια του, και μάλιστα με ενεργό ρόλο. Η αποπομπή του Μαύρου είχε αποφασιστεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν εμφανίστηκαν παρέα στα Σπάτα ο νεαρός εφοπλιστής και ο Κιθ Χάρις. Από τότε αναζητούσαν τη μεθόδευση για το «διαζύγιο» με το μικρότερο δυνατό κόστος, καθώς ο Μαύρος επέμενε φορτικά να αποσπάσει απάντηση σε δύο ερωτήματα: Πότε θα μπουν στην ΠΑΕ και το ύψος της επένδυσης που σχεδίαζαν να κάνουν.

Μπάχαλο τα αποδυτήρια

Η κατάσταση φαίνεται πως ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Τα αποδυτήρια έχουν μετατραπεί σε ξέφραγο αμπέλι, τόσο λόγω των οφειλών όσο και από την έλλειψη κάποιου αξιόπιστου παράγοντα, που θα μπει και θα μιλήσει στους παίκτες με τρόπο που θα τους εμπνεύσει. Το ξέσπασμα του Γιάννη Κοντοέ είναι ενδεικτικό της απαξίωσης που υπάρχει στα αποδυτήρια για τους διοικούντες την ΠΑΕ.

Αρκετοί είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους στη γενική συνέλευση, αλλά και εκεί επικράτησε το απόλυτο μπάχαλο, με κοσμητικά επίθετα και χαρακτηρισμούς που ελάχιστα τιμούν όσους τους απηύθυναν αλλά και τους αποδέκτες. Ο Δημητρέλος επανήλθε στην ηγεσία, διαβεβαίωσε για την είσοδο του Βιντιάδη και αργότερα το μάζεψε. Ποιος να βγάλει άκρη; Οι οπαδοί, πάντως, έστελναν μηνύματα στήριξης στον Μαύρο και προειδοποιούσαν για τη λήψη μέτρων, με στόχο να σταματήσει ο κατήφορος της Ένωσης.

Λάθη με προπονητή

Το θέμα του προπονητή παραμένει ανοικτό, με τους «κιτρινόμαυρους» να δείχνουν ότι ενεργούν χωρίς πλάνο. Τη μια μέρα συζητούν με έμπειρο προπονητή, τον Αναστασιάδη, την επομένη πηγαίνουν σε έναν εντελώς άπειρο, τον Δέλλα. Ακολουθούν κάποιοι Ισπανοί χωρίς την παραμικρή γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, όπως ο Γκαρίδο, και ακολουθεί στροφή σε ξένους με άρωμα Ελλάδας, όπως ο Λίνεν και ο Πάντιτς. Με αουτσάιντερ τους Χάβο, Ουζουνίδη και με τον Κατσουράνη υποψήφιο για τη διπλή ιδιότητα του παίκτη – προπονητή, όπως πρότεινε κάποιος στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Λόγω σχέσεων με τον Ντέμη Νικολαΐδη, βέβαια, ο Πατρινός δεν έχει την παραμικρή ελπίδα να επιστρέψει στην Ένωση τη δεδομένη χρονική περίοδο. Αλλά το όνομά του έπεσε στο τραπέζι.


Σχολιάστε εδώ