Πού κολλάνε οι ανανεώσεις συμβολαίων για Χολέμπας, Τζιμπούρ και Τοροσίδη

Έτσι, μπορεί να δουλέψει μέχρι το επόμενο τεστ που αναμένεται να του βάλει η Μονπελιέ. Με την εικόνα των «ερυθρολεύκων» εναντίον των «κανονιέρηδων» έγινε αντιληπτό και το βάθος που έχει το ρόστερ της πειραϊκής ομάδας. Σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές εμφανίσεις των Νέων στη δική τους διεθνή διοργάνωση, ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες που μπορούν να σταθούν τώρα αλλά και μελλοντικά στο υψηλότερο επίπεδο. Στο κόκκινο ρόστερ, όμως, υπάρχουν και τρεις παίκτες που βρίσκονται στη διαδικασία των συζητήσεων για ανανέωση των συμβολαίων τους, χωρίς να έχουν τελεσφορήσει οι διαπραγματεύσεις. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Με τον Χολέμπας οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βρει άκρη στη χρονική διάρκεια και ως έναν βαθμό συμφωνούν στις πάγιες αποδοχές. Αλλά ο «Γερμανός» ζητούσε αρχικά περισσότερα χρήματα, τα οποία θέλει τώρα να ενσωματώσει με τη μορφή μπόνους. Εκεί παρατηρείται ένα χάσμα, αλλά στον Πειραιά εκτιμούν ότι λίαν συντόμως θα πέσουν οι υπογραφές.

Ο Τοροσίδης εξακολουθεί να απορρίπτει την προσφορά του Ολυμπιακού. Σε όλες τις συζητήσεις δείχνει να έχει το μυαλό του στο εξωτερικό. Γεγονός που έχει εξοργίσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σε σημείο που ο πρόεδρος της ΠΑΕ να αρνείται να δει προσωπικά τον διεθνή μπακ και ήδη να προετοιμάζει το έδαφος για την απόκτηση του Γιάννη Σκόνδρα από τον Ατρόμητο.

Σε ό,τι αφορά τον Τζιμπούρ, η περίπτωσή του είναι ιδιόμορφη. Ο Αλγερινός είναι ικανοποιημένος στην Ελλάδα. Αισθάνεται άνετα, αλλά έχει δύο απαιτήσεις για να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Αφενός θέλει να παίζει στην κορυφή της επίθεσης και όχι πίσω από κάποιον άλλον σέντερ φορ ή στα πλάγια ως νέος Μιραλάς. Επίσης, ζητάει να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, πάνω και από τον Πάουλο Μασάντο. Με τον «τρομοκράτη», ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» αισιοδοξούν ότι θα βρουν άκρη, καθώς ο παίκτης εκτιμά ιδιαίτερα τον Μαρινάκη και το δείχνει με κάθε τρόπο. Έτσι, αν συναντηθούν οι δυο τους, μπορεί να συμφωνήσουν, έστω κι αν ο Αλγερινός φαίνεται πως προσπαθεί να κερδίσει χρόνο.


Σχολιάστε εδώ