TV με προγράμματα… vintage!

Στις πιο μαύρες σελίδες της τηλεοπτικής ιστορίας θα καταχωρηθεί η σεζόν 2012-2013!

Ίσως και να πρόκειται για την πιο φτωχή σεζόν στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης. Η οικονομική κρίση έχει προκαλέσει βαθιές ρωγμές σε όλα τα κανάλια, με αποτέλεσμα το κούρεμα και το συμμάζεμα των προϋπολογισμών των προγραμμάτων, ενώ επίσημα η τηλεοπτική σεζόν θα ξεκινήσει με νέα προγράμματα τον Νοέμβριο.

Τα νέα προγράμματα μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ξεκινώντας από το MEGA το μοναδικό νέο φορμάτ που εντάσσεται στο βραδινό πρόγραμμα του καναλιού από τον Νοέμβριο είναι το «Masterchef 2». Μέχρι το 2013 κάθε βράδυ στις 9.00 θα βλέπουμε «Sila», στις 10.00 μ.μ. πιθανότατα θα μεταδίδεται το «Masterchef 2» και στις 11.00 μ.μ. θα ακολουθούν, εννοείται, οι επαναλήψεις!

Και στον ΑΝΤ-1, βασιλεύει η λιτότητα. Κάθε βράδυ στις 9.00 θα παίζει ο «Σουλεϊμάν», μετά θα ακολουθεί η ξένη σειρά «Greyʼs anatomy» και στις 11.00 μ.μ. τη σκυτάλη θα παίρνουν οι «Ράδιο αρβύλα». Το κανάλι του Αμαρουσίου θα βγάζει κάθε Δευτέρα και πιθανότατα και κάθε Τετάρτη βράδυ και το «Όλα», όπως επίσης και κάθε Κυριακή βράδυ το «Dancing with the stars 3». Τις περισσότερες τρύπες θα τις βουλώσει με κονσέρβες και χιλιοπαιγμένες σειρές.

Στο STAR δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαμόρφωση του προγράμματός του.

Τέλος, ο ALPHA εμφανίζεται να είναι το μόνο κανάλι που σ’ αυτούς τους τόσο χαλεπούς καιρούς παρουσιάζει ένα νέο πρόγραμμα σ’ όλες τις ζώνες! Τους επόμενους μήνες θα ενταχθούν και η Νικολούλη και η Πάνια. Το μεσημέρι ξεκινά με «Ελένη», συνεχίζεται με «Δέστε τους» και με Αντώνη Σρόιτερ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Κάθε βράδυ, στις 8.00 μ.μ. θα βλέπουμε το καινούργιο «Κάτι ψήνεται», στη συνέχεια κάποιες ημέρες της εβδομάδας θα ακολουθούν ξένες σειρές, ενώ κάθε Τρίτη βράδυ στις 9.00 θα γίνεται της… Τρίτης, μιας και ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει μαζί με το «Τσαντίρι» του. Κάθε Πέμπτη βράδυ στις 9.00 θα παίζει κλασικά το «Πάμε πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου, για να ακολουθεί ο Έκτορας Μποτρίνι με τον «Εφιάλτη στην κουζίνα». Τις Παρασκευές το βράδυ τον πρώτο λόγο θα έχει η Αγγελική Νικολούλη, που μετά από ένα χρόνο τηλεοπτικής απουσίας θα ανάψει και πάλι το «Φως στο τούνελ». Όσο για τη νεοφερμένη Αννίτα Πάνια, θα μας εκπέμπει… «SOS», κάθε Σάββατο και Κυριακή απόγευμα, παρουσιάζοντας μία «κοινωνική εκπομπή βοήθειας».


Σχολιάστε εδώ