Kαι επί της ουσίας…

Συνέβη να έχουμε ακούσει –σε… πραγματικό χρόνο, όπως λέγεται– τη συνομιλία του Προκόπη Παυλόπουλου με τον Νίκο Χατζηνικολάου στον «αέρα» του Real FM και ουδεμία, απολύτως, αμφιβολία διατηρούμε ότι αποκλείεται να την είχε ακούσει (εκ των υστέρων, έστω) ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Διαφορετικά, θα είχε ακούσει πως η πρώτη κουβέντα του Π. Παυλόπουλου είχε να κάνει με τη βεβαιότητά του για την αθωότητα του προέδρου της Βουλής, καθώς και τη συνακόλουθη επισήμανση πως, όταν αυτή αποδειχθεί, θα πρέπει με όμοιο τρόπο να προβληθεί δημοσιογραφικώς.

Τι τον… πείραξε, λοιπόν, τον Ευ. Μεϊμαράκη; Η αναφορά στο ύφος της εκφοράς του λόγου του; Η ανάγκη να ανοίξουν οι λογαριασμοί; Η εξήγηση είναι μάλλον εύκολη! Προφανώς κάποιος «παρατρεχάμενος» του προέδρου της Βουλής (ή κάποιος βουλευτής…) έσπευσε να του… «προλάβει» τα νέα, μεταφέροντάς τα όπως αυτός ήθελε, νόμιζε ή… κατάλαβε!

Με αποτέλεσμα να του προσφέρει κάκιστη, χείριστη «υπηρεσία», με ό,τι αυτή συνεπάγεται, και την εντεύθεν παντελώς αναίτια φραστική επίθεση στον Π. Παυλόπουλο.

Σ.


Σχολιάστε εδώ