Τι κρύβεται στον Λάσμε για Άρμστρονγκ

Μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την έναρξη του πρωταθλήματος και της Ευρωλίγκας και οι «πράσινοι» έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να πυροδοτήσουν μια ισχυρή βόμβα στο πρόσωπο του Στεφάν Λάσμε.

Τους παίδεψε ο Αφρικανός, αλλά εντέλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατάφερε να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα και να χριστεί ηγέτης του «τριφυλλιού» στην προσπάθειά του για επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Η απόκτηση του Λάσμε αποτελούσε προσωπική επιθυμία του Αργύρη Πεδουλάκη.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, ο έμπειρος Αφρικανός ήταν το κομμάτι του παζλ που έλειπε από τους «πράσινους» και με την προσθήκη του αυξάνεται η δύναμη πυρός κάτω από τα καλάθια και, βεβαίως, ενισχύεται και αμυντικά η ομάδα, μια και πρόκειται για παίκτη που παίζει εξαιρετική άμυνα.

Το ερώτημα για το «τριφύλλι» είναι ο Άρμστρονγκ και το κατά πόσο χωράει ο Αμερικανός στην ίδια ομάδα με τον Σχορτσιανίτη, τον Πάνκο και τον Λάσμε. Λογικά, περισσεύει ο Άρμστρονγκ και ενδεχομένως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να αναζητήσουν έναν ψηλό με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά κυρίως κάποιον που να έχει καλύτερη επαφή με το καλάθι. Ένα άλλο θέμα που απασχολεί τον Πεδουλάκη είναι ο τραυματισμός του Κίτσεν. Ο Αμερικανός επιδίδεται σε αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα της Α1 με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη ή, έστω, το ματς με τη Ρεάλ για την Ευρωλίγκα.


Σχολιάστε εδώ