Προβάδισμα ο Σαρρής, το παλεύει ο Γκαγκάτσης

Το προβάδισμα φέρεται να έχει ο Γιώργος Σαρρής. Υπέρ του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου έχουν ταχθεί με επίσημα έγγραφά τους 33 ΕΠΣ, ενώ αναμένεται να προστεθεί στη δύναμή του και η Σούπερ Λίγκα.

Για την εκλογή διοίκησης απαιτούνται 29 ψήφοι από τις 57 Ενώσεις, άρα ο Σαρρής φαίνεται να έχει το πάνω χέρι.

Κάποτε, όμως, ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης υποστήριζε πως «η κάλπη της ΕΠΟ είναι χειρότερη από τη γέννα, διότι ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει». Στις τωρινές εκλογές μπορεί να δικαιωθεί ο νομικός σύμβουλος της Ξάνθης, καθώς ο Βασίλης Γκαγκάτσης δείχνει να κερδίζει πόντους καθημερινά, ενώ με τη δημοσιοποίηση του ποινικού μητρώου του διέψευσε όσους διέδιδαν πως έχει νομικό κώλυμα εξαιτίας αμετάκλητης καταδίκης του για φορολογικές παραβάσεις.

Ταγμένος ο Ολυμπιακός

Αν και η Σούπερ Λίγκα έχει μόνο μία ψήφο στις εκλογές της ΕΠΟ, ενδιαφέρον έχει η στάση των μεγάλων ομάδων, που συχνά διαμορφώνουν το τοπίο στις αρχαιρεσίες και στη στάση των διαφόρων Ενώσεων. Ο Ολυμπιακός έχει ταχθεί ανοικτά υπέρ του Σαρρή, ενώ ο Παναθηναϊκός φέρεται να παίρνει αποστάσεις και από τους δύο υποψήφιους. Ο Γκαγκάτσης, πάντως, αφήνει έντεχνα να εννοηθεί ότι οι «πράσινοι» τον βλέπουν με καλύτερο μάτι σε σύγκριση με το παρελθόν και προσδοκά να αυξήσει τη δύναμή του μέσα από τις Ενώσεις που παραμένουν πιστές στον Πιλάβιο. Ο ΠΑΟΚ είναι διχασμένος, με τον Ιβάν Σαββίδη να ακούγεται πως ψήνεται να στηρίξει την υποψηφιότητα του Γκαγκάτση, ενώ η ΑΕΚ έχει δύο διαφορετικές γραμμές, οι οποίες εκφράζονται από τον Ανδρέα Δημητρέλο και τον Θωμά Μαύρο. Ο δικηγόρος τάσσεται υπέρ του Σαρρή, ο παλαίμαχος άσος εμφανίζεται πιο κοντά στον Γκαγκάτση. Από τις εσωτερικές συγκρούσεις που παρατηρούνται στις διάφορες ομάδες δεν εξαιρείται και ο Πανθρακικός, στον οποίο τα έσπασαν ο Σαββάκης και ο Καραολάνης, με συνέπεια διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ της Κομοτηνής.


Σχολιάστε εδώ