Πανικός στην ΕΡΤ!

Ηλεκτρικές θέσεις ανέλαβαν ο Κώστας Σπυρόπουλος ως γενικός διευθυντής Τηλεόρασης, ο Αιμίλιος Λιάτσος ως γενικός διευθυντής Ενημέρωσης, ο Βασίλης Θωμόπουλος ως διευθυντής Ειδήσεων, ο Αντώνης Λιάρος ως ειδικός σύμβουλος Ενημερωτικών Εκπομπών και φυσικά ο Τζώνη Καλημέρης ως διευθυντής Προγράμματος της ΕΡΤ.

Όπως λέγεται, τη σεζόν 2012-2013 πρόθεση της νέας ηγεσίας της ΕΡΤ είναι να δούμε πρόγραμμα. Γιʼ αυτό και οι εκπομπές «Εξάντας» με τον Γιώργο Αυγερόπουλο, «Η μηχανή του χρόνου» με τον Χρήστο Βασιλόπουλο, «Το κουτί της Πανδώρας» με τον Κώστα Βαξεβάνη, «Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα» με τον Στέλιο Κούλογλου θα συνεχιστούν, καθώς και το πολιτικό τοκ-σόου με την Έλλη Στάη «NETweek».

Το τι θα γίνει όμως με την ανανέωση της σύμβασης της κ. Στάη είναι ένα θέμα που απασχολεί το μιντιακό ρεπορτάζ καθώς λήγει τον Φεβρουάριο.

Ως προς το ψυχαγωγικό πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης, η πρόθεση του Τζώνυ Καλημέρη είναι να διατηρήσει τη σαββατιάτικη βραδινή εκπομπή «Στην υγειά μας» την οποία παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Τι θα γίνει όμως με την εκπομπή «Έχει γούστο»; Δημοσίευμα ήθελε την εκπομπή να σταματά την καθημερινή της ροή και η Μπήλιω Τσουκαλά να αναλαμβάνει μια παρόμοια εκπομπή πολιτισμού αλλά εβδομαδιαία.

Τα τελευταία νέα θέλουν τη θέση της Μπήλιως Τσουκαλά να αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιάννης Δάρας, που εργάζεται πολλά χρόνια στην κρατική τηλεόραση.

Η πρεμιέρα του καινούργιου «Έχει γούστο» αναμένεται να γίνει μέσα στον Οκτώβριο, αφού η διοίκηση θέλει μέσα στον επόμενο μήνα να ξεκινήσουν όλες οι καινούργιες εκπομπές, ώστε η ΕΡΤ να έχει πρόγραμμα και μάλιστα στο μεγαλύτερο μέρος της να υπάρχουν live εκπομπές.

Και βέβαια περιμένουμε από τον κ. Καλημέρη νέες ελληνικές και ξένες σειρές, ιστορικές, πλούσιες παραγωγές γιατί σε λίγους μήνες όχι μόνο θα καταλαβαίνουμε την τουρκική γλώσσα αλλά και θα τη μιλάμε φαρσί!


Σχολιάστε εδώ