Ο νέος κύκλος επαφών του Αλαφούζου για λεφτά

Έτσι, ο Γιάννης Αλαφούζος αρχίζει νέο κύκλο επαφών με τους υπάρχοντες μετόχους, αλλά και με επιφανείς επιχειρηματίες που αγαπούν το «τριφύλλι» και μπορούν να συνδράμουν με σεβαστά ποσά στην προσπάθεια για εξυγίανση της ομάδας. Μεταξύ άλλων, ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα επιδιώξει να συναντήσει τις επόμενες ημέρες τον Θόδωρο Βασιλάκη, αλλά και τον Τίτο Βασιλόπουλο. Επιφανείς φίλοι της ομάδας και οι δύο, αλλά παράλληλα και με αρκετό ρευστό στα χέρια τους. Άρα εν δυνάμει μέτοχοι της ΠΑΕ, αν και μέχρι σήμερα προσφέρουν μόνο μέσω εισιτηρίων διαρκείας και άλλων παροχών.

Επίσης ο Αλαφούζος θα ζητήσει από τους νυν μετόχους να συμβάλουν με χρήματα που αντιστοιχούν στο ποσοστό τους ή ακόμα και να το αυξήσουν το χαρτοφυλάκιό τους. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος έβαλε 7.500 ευρώ στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, αλλά απείχε από την ΑΜΚ της ΠΑΕ, ενώ στη δεύτερη κατηγορία συναντάμε τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ο οποίος έβαλε το 10% των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από τους υπόλοιπους μετόχους.

Ο Αλαφούζος, πάντως, διαβεβαιώνει τους συνεργάτες του ότι θα βρει τα χρήματα για να κλείσει την τρύπα της σεζόν, αλλά και να ενισχύσει την ομάδα με δύο αξιόλογους παίκτες τον Ιανουάριο. Πέρα από το δάνειο, δηλαδή, έχει διασφαλίσει και κάποιες χορηγίες που μπορούν να αποδώσουν στους «πράσινους» κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.


Σχολιάστε εδώ