Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη για Βρύζα και… Κατσαβάκη

Πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί το πρώτο παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος που προσφέρεται για ζωντανό στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας διακυβεύονται πολλά πράγματα για όλους τους εμπλεκομένους. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» αναζητούν μια νίκη αυτοπεποίθησης, που σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του αγώνα Ατρόμητος – Ολυμπιακός μπορεί να δώσει τον τίτλο του φαβορί για τη δεύτερη θέση. Επίσης ο Γιώργος Δώνης επιζητά το τρίποντο για να κερδίσει την πίστωση χρόνου που θεωρεί απαραίτητη για να αναδειχτεί η δουλειά του.

Τα ρέστα του, ωστόσο, παίζει ο Ζήσης Βρύζας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δίνει εξετάσεις ενώπιον του Ιβάν Σαββίδη, σε μια εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας δέχτηκε χτυπήματα κάτω από τη μέση από ανθρώπους που επιθυμούν την αναρρίχηση άλλων παραγόντων στη διοικητική ιεραρχία, άρα και στην εκπροσώπηση του νέου μεγαλομετόχου.

Από την άλλη πλευρά, το ντέρμπι αποτελεί το πιο κρίσιμο τεστ για τον Μάκη Κατσαβάκη. Οι κακές γλώσσες διαδίδουν ότι στον Άρη έχουν λάβει απόφαση για αντικατάσταση του σερραίου τεχνικού και απλώς περιμένουν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για να δρομολογήσουν τις ενέργειές τους. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είναι ένας από τους υποψήφιους, αν και ο Αντώνης Ζαμπέτας προχώρησε σε διάψευση της πολύωρης συνάντησής τους. Το ίδιο έπραξε ο ηγέτης του Άρη και για τα σενάρια που εμφάνιζαν το δίδυμο Αναστασίου – Νταμπίζα προ των πυλών του «Κλεάνθης Βικελίδης». Με ήττα ο Κατσαβάκης θα χαιρετήσει, ενώ με νίκη θα διώξει τα φαντάσματα πάνω από τον Άρη και θα παραμείνει στον πάγκο.


Σχολιάστε εδώ