ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΡΟΝΟ Ο ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ

Ο νεαρός εφοπλιστής, πάντως, φρόντισε να κερδίσει χρόνο με την επιστολή που έστειλε το απόγευμα της Παρασκευής στον Ανδρέα Δημητρέλο.

Ο στόχος του είναι σαφής, καθώς έθεσε μια σειρά ερωτημάτων οικονομικής φύσεως που αφορούν κυρίως τον Παναγιώτη Βαλασόπουλο, επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών της Ένωσης. Μόνο που κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα ο Βιντιάδης γνώριζε όλα τα στοιχεία που αφορούν τα ανοίγματα της Ένωσης, καθώς βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή με τον Δημητρέλο, αλλά και τον Σταύρο Αδαμίδη, άρα και με το επιτελείο του τελευταίου.

Ένα από τα αγκάθια για τους νέους επενδυτές είναι το ξεκαθάρισμα στο διοικητικό τοπίο. Ο Βιντιάδης έχει φτιάξει οργανόγραμμα δίχως την παρουσία του Θωμά Μαύρου, αλλά όπως λένε όσοι μιλάνε μαζί του «πώς να του πει να φύγει όταν εκείνος έβγαλε το φίδι από την τρύπα;». Εύλογη η απορία και δικαιολογημένος ο προβληματισμός του νεαρού εφοπλιστή, καθώς το τελευταίο που επιθυμεί είναι η αναστάτωση του κόσμου, ο οποίος τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ του Μαύρου.

Ο Βιντιάδης πηγαίνει με προσεγμένες κινήσεις, επειδή αντιλαμβάνεται ότι η επικείμενη εμπλοκή του θα ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών. Επειδή, όμως, θέλει να προχωρήσει νοικοκυρεμένα, προτιμάει να κερδίσει χρόνο, να μειώσει τις απαιτήσεις στο πρώτο διάστημα, να βάλει την ΑΕΚ σε τροχιά εξυγίανσης κι έπειτα να στοχεύσει στην αγωνιστική βελτίωσή της, καθώς ούτως ή άλλως η χρονιά μοιάζει χαμένη.


Σχολιάστε εδώ