Τρέχει για λεφτά ο Αλαφούζος

Άλυτο παραμένει το οικονομικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού, παρά τις συνεχείς επαφές του Γιάννη Αλαφούζου. Μοιραία, τα αποδυτήρια της Παιανίας άρχισαν να μυρίζουν μπαρούτι, αφού οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι και συγχρόνως διαπιστώνουν μια επικοινωνιακή εκστρατεία να φανούν ως οι μοναδικοί υπεύθυνοι για τις πρόσφατες αποτυχίες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιδρυτής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας έχει συμφωνήσει με έναν επιχειρηματία να βάλει χρήματα στο «τριφύλλι», αλλά θα χρειαστεί κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα για να βρεθεί ο τρόπος της εκταμίευσης και το πώς θα δοθεί το ποσό. Άλλοι μιλάνε για δάνειο μακράς διάρκειας και κάποιοι προαναγγέλλουν την απόκτηση μετοχών. Όσο, όμως, καθυστερεί η εξεύρεση των χρημάτων -και άρα πάει πίσω η πληρωμή των παικτών-, τόσο ανεβαίνει η ένταση στην Παιανία. Ακόμα και απειλές για προσφυγές εκτοξεύονται τα τελευταία 24ωρα, αν και δύσκολα θα καταφύγει κάποιος παίκτης του Παναθηναϊκού σε τέτοια κίνηση.

Φωτιές άναψε στους «πράσινους» και η δήλωση του Κριστόφ Βαζέχα για επιστροφή της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην ΠΑΕ.

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του «τριφυλλιού» εξέφρασε τη δική του άποψη, την επιθυμία του, αλλά αρκετοί άρχισαν να επιδίδονται σε κυνήγι φαντασμάτων.

Στο διοικητικό κομμάτι, αναμένονται παραιτήσεις στελεχών, καθώς τα μέλη του ΔΣ ανησυχούν μήπως υπάρξουν ποινικές κυρώσεις εξαιτίας της έλλειψης ρευστού. Έτσι, μέσα σε όλα τ’ άλλα, ο Αλαφούζος ψάχνει και για νέο πρόεδρο.


Σχολιάστε εδώ