Ονόματα, Αλέξη…

Κατά την επίσκεψή του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου συναντήθηκε με τον πρύτανη κ. Γιάννη Μυλόπουλο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι:

«Οι ταγοί του έθνους δεν είναι πια ο ακαδημαϊκός κόσμος και η πνευματική ηγεσία, αλλά είναι οι δημοσιογράφοι, που ήταν και παραμένουν στα payrolls».

Βαριά η καταγγελία, κύριε Τσίπρα. Και το χειρότερο, τους βάζετε ΟΛΟΥΣ στο τσουβάλι των «payrolls». Όλοι, δηλαδή, τα πιάνουν. Δεν έχει κανένας μας αντίρρηση ότι κάποιοι (και ίσως αρκετοί) είναι στη λίστα μεγαλοεπιχειρηματιών, μεγαλοεργολάβων και τραπεζιτών. Θα λέγαμε ότι είναι και σε λίστες πολλών ΔΕΚΟ. Αλλά και προγραμμάτων που τους έδιναν φίλοι τους υπουργοί, σε αντάλλαγμα ενός γλειπτικού παραπολιτικού, και σήμερα κάνουν τους τιμητές από τις σελίδες που έχουν. Όμως, πρόεδρε, οι δημοσιογράφοι δεν είναι ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ, όπως και οι πολιτικοί. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που επιμένουν να ασκούν σωστά το λειτούργημά τους. Ονόματα, λοιπόν, Αλέξη. Θα προσφέρεις, μάλιστα, μεγάλη υπηρεσία ξετυλίγοντας το κουβάρι, ξεκαθαρίζοντας την ήρα από το στάρι. Πιστεύουμε ότι δεν θα μείνεις στα λόγια…

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΣΗΕΑ επρόκειτο να στείλει επιστολή στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας του να δώσει στοιχεία για τη δημόσια καταγγελία για τους δημοσιογράφους που είναι στα payrolls.


Σχολιάστε εδώ