Εθισμένοι στο κουτσομπολιό οι τηλεθεατές;

Παρόλη την ανέχεια, τη δυστυχία, την τρόικα και τη Μέρκελ… οι τηλεθεατές φαίνεται ότι το γουστάρουν το κουτσομπολιό. Μπορεί να μην έχουν δουλειά και να μην ξέρουν πώς θα βγάλουν τη μέρα, αλλά τους νοιάζει κι αν το μπούτι της Μενεγάκη έχει κυτταρίτιδα και η κοιλιά της Χρηστίδου δίπλες…

Βλέπετε, με τόσα χρόνια λάιφ στάιλ και ενέσεις από σταρ σίστεμ, πώς να σου βγει από το κεφάλι το ερώτημα «να ρετουσάρονται ή όχι οι σταρ στα περιοδικά;». Κάθεσαι και το βλέπεις το μείζον θέμα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου τη μια με τη συνέντευξη της Τουρκάλας «Σιλά» του MEGA –μέχρι την Κωνσταντινούπολη πήγε για να βρει την πρωταγωνίστρια–, την άλλη με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες των σταρ στις παραλίες με τις ατέλειες στο σώμα, έκανε το «Μίλα» της να έρθει πρώτο σε τηλεθέαση μεταξύ των τριών εκπομπών που έκαναν πρεμιέρα στο STAR. Και πού να παρουσιάσει και την εκπομπή με την εγκυμονούσα δίδυμα Καλομοίρα, που για χάρη της η παρουσιάστρια έφτασε μέχρι τη Νέα Υόρκη! Η εκπομπή σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 20,6% στο γενικό μέσο όρο και 22,4% στα νεανικά.

Μια χαρά τα πήγε και η «Μεσημεριανή Μελέτη» με 17,1% και 26,1% αντίστοιχα. Και πώς να μην ιντριγκάρει τους τηλεθεατές όταν καλεσμένη της στο στούντιο ήταν η εγκυμονούσα Μαριέττα Χρουσαλά. Από την άλλη μεριά, μέτρια ήταν τα νούμερα για την εκπομπή «Φώτης – Μαρία live» με τη γνωστή τους σατιρική διάθεση, που έφτασαν στο 11,8% και στο 15,3% στα νεανικά κοινά.

Το ότι ο κόσμος θέλει να ενημερώνεται για την εγχώρια σόου μπιζ το βλέπουμε και από τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής «FTHIS» της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο ΑΝΤ-1. Το 17,4% μας λέει πολλά! Βέβαια, ακόμη δεν έχουν μπει στην αρένα της τηλεθέασης οι υπόλοιπες εκπομπές και οι σειρές, γιατί τότε θα μοιραστούν τα κουκιά και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Γιατί δεν γίνεται απʼ τη μια να βρίζουμε το λάιφ στάιλ, να το απαξιώνουμε και απʼ την άλλη να το βλέπουμε! Όταν όμως αυτή τη στιγμή η ελληνική τηλεόραση δείχνει 8 ώρες τούρκικα σίριαλ και επαναλήψεις σειρών 15ετίας, τι να κάνουν και οι τηλεθεατές; Γυρίζουν τους δέκτες τους στους καβγάδες και τις ίντριγκες της σόου μπιζ!


Σχολιάστε εδώ