Το απόλυτο κρας τεστ για Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό!

Παρά το καλό ξεκίνημα των «ερυθρολεύκων» στη Σούπερ Λίγκα με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, ο Ζαρντίμ εξακολουθεί να αμφισβητείται από στενούς συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ενδεχομένως και από τον ίδιο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, που από την ήττα στο φιλικό με τη Νάπολη έχει παγώσει με τον προπονητή της ομάδας.

Κάθε σκέψη για αντικατάσταση του Ζαρντίμ, βέβαια, είναι πρόωρη. Κυρίως επειδή δεν φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα υποψήφιος αντικαταστάτης.

Ακόμα και ο Τάκης Λεμονής, που θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να κληθεί για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, έχει χάσει πόντους μετά τα αποτυχημένα περάσματά του από Πανιώνιο και Παναιτωλικό, ενώ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Ατρόμητο. Άρα, λογικά ο Ζαρντίμ θα διατηρηθεί στη ζωή με τεχνητές αναπνοές, αλλά θα δίνει εξετάσεις σε κάθε ματς.

Ένα από τα επιχειρήματα που ακούγονται έντονα στον Ολυμπιακό αφορά την αδυναμία του Πορτογάλου να εμπνεύσει τους παίκτες του. Ειδικά τους παλιούς που συνεργάστηκαν μια διετία με τον Βαλβέρδε και έπιναν νερό στο όνομα του ισπανού τεχνικού.

Ερωτήματα για τρεις

Στον Πειραιά ασχολούνται και με τις επεκτάσεις συμβολαίων. Ο Αμπντούν και ο Φουστέρ ανανέωσαν έως το 2015, ενώ σειρά παίρνουν άλλοι τέσσερις παίκτες: ο Τοροσίδης, ο Χολέμπας, ο Μανιάτης και ο Τζιμπούρ. Η περίπτωση του Μανιάτη θεωρείται η ευκολότερη όλων, αφού πρόκειται για μία από τις αδυναμίες του Βαγγέλη Μαρινάκη και ο παίκτης δηλώνει ενθουσιασμένος από όλες τις συνθήκες που επικρατούν στον Ολυμπιακό. Με τους άλλους τρεις, όμως, υπάρχουν διαφορές μικρές αλλά και μεγάλες.

Για τους «ερυθρόλευκους», βέβαια, η επέκταση σε Τζιμπούρ και Τοροσίδη θεωρείται επιβεβλημένη, διότι το ερχόμενο καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαιά τους και οι «ερυθρόλευκοι» κινδυνεύουν να χάσουν περιουσιακά στοιχεία τους δίχως το παραμικρό αντάλλαγμα. Έτσι, θα φορτσάρουν οι συνεργάτες του Μαρινάκη για να αποσπάσουν την υπογραφή των παικτών, στους οποίους αναμένεται να δοθεί η υπόσχεση για λογική ρήτρα, που θα τους ανοίξει τον δρόμο προς το εξωτερικό, εάν υπάρξουν πραγματικοί ενδιαφερόμενοι, «όπως συνέβη με τον Μιραλάς»!


Σχολιάστε εδώ