Τα ʼμαθες τα νέα πατέρα;

• Όποιοι πίστευαν ή περίμεναν ότι θα πήγαιναν στο σόου των 38χρονων γενεθλίων (μνημόσυνο θα ήταν η πρέπουσα φράση) του ΠΑΣΟΚ ο Αλέκος Παπαδόπουλος, ο Λοβέρδος, ο Χρυσοχοΐδης, ο Ραγκούσης, ο Φλωρίδης, ο Πεπονής, η Μαριλίζα, η Διαμαντοπούλου ήταν βαθιά νυχτωμένοι και ζουν μακριά από κάθε ίχνος πραγματικότητας.

• Ο Αλέκος Παπαδόπουλος έχει επανειλημμένα ξεκάθαρα δηλώσει ότι δεν μετέχει σε «κινήσεις». Απλώς παρακολουθεί και σχολιάζει… Η λύση δεν βρίσκεται στο ανακάτεμα του χθες.

• Αντίθετα, θα ήταν εκτός πραγματικότητας όποιος είχε την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Κώστας Λαλιώτης δεν θα ήταν παρών στη φιέστα… Το «θείο βρέφος» έχει οριστικά παροπλιστεί… Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι ποτέ δεν ήταν των συγκρούσεων. Τρία χρόνια τώρα ποτέ δεν ακούστηκε να πει λέξη για τα Μνημόνια… Ούτε για το πώς κατάντησαν το ΠΑΣΟΚ… Μην περιμένετε ότι ο Κώστας θα σηκώσει τη σημαία. Έχει αφιερωθεί στα αμπέλια του στα Δολιανά… Κι όπως μου λένε, φέτος θα κάνει καλό κρασί…

• Στη Θεσσαλονίκη τα πράγματα δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, παρότι θεωρείται ότι είναι «πόλη του Βενιζέλου». Και αυτό δεν το λέει κάποιος χολερικός που δεν χωνεύει τον Βαγγέλη. Είναι η διαπίστωση όσων ανέβηκαν στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ. Πολιτικών και δημοσιογράφων. Σε συζήτηση που είχαν τις μέρες που έμειναν με τοπικούς παράγοντες αλλά και γνωστούς τους και προσωπικούς φίλους, αυτά που τους έλεγαν είναι ότι:

– Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη.
– Αν δεν φιλοξενούσαν κάποια στελέχη και τον ίδιο στα κανάλια και δεν υπήρχε μια σελίδα στις εφημερίδες για το ΠΑΣΟΚ, δεν θα ασχολιόταν κανένας μαζί του!
Και η πρόβλεψη, πέρα για πέρα δυσοίωνη. Δεν θα μπει, όπως πάει σήμερα, το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή!


Σχολιάστε εδώ