Παίζεις με τη φωτιά, Νίκο Μιχαλολιάκο

Όλα τα είχαμε, μόνο αυτό μας έλειπε για να γίνουμε μπάχαλο. Αρκετά έχει πληρώσει ο κόσμος τέτοιες ιστορίες. Οι μνήμες είναι ζωντανές.

Λάθος δρόμο έχεις διαλέξει, Νίκο Μιχαλολιάκο. Ο κόσμος που σας ψήφισε δεν σας ανέθεσε λειτουργίες του κράτους… Σας ψήφισε για διαμαρτυρία και όχι για να κάνετε την Αστυνομία και τον δικαστή. Έχετε τόσες δυνατότητες, από τη στιγμή που μπήκατε στη Βουλή, να αγωνιστείτε μέσα στα πλαίσια της Δημοκρατίας μας, στην οποία έχετε ορκιστεί, για αλλαγές και καλύτερη λειτουργία των θεσμών και της δημόσιας διοίκησης.

Κανένας δεν μπορεί να παίρνει τον νόμο στα χέρια του, είτε αυτός λέγεται αρχηγός κόμματος, είτε βουλευτής… Αφήστε λοιπόν τα νταηλίκια και μην προκαλείτε… Γιατί κάποια στιγμή όλα αυτά θα γίνουν μπούμερανγκ. Μπορεί να σας ψήφισαν 425.900 αλλά 5.729.096 είπαν «όχι» σε εσάς. Σεβαστή η κάθε άποψη και θέση. Και για όποιον παρανομεί υπάρχει ο νόμος.

Εκεί, στα πανηγύρια, δεν είναι παράνομοι μόνο οι μετανάστες. Πολλοί που κάνουν τους μικροπωλητές είναι Έλληνες. Και αυτό το ξέρει ο πρόεδρος των μικροπωλητών, που καλά θα κάνει να μας πει τι εισπράξεις κάνουν και φόρους πληρώνουν. Και από πού αγοράζουν και με ποια παραστατικά τα είδη που πουλάνε. Ρωτήστε, κ. Μιχαλολιάκο, μήπως είναι λαθραία; Να μην ξεχνά δε ο πρόεδρος των μικροπωλητών ότι αύριο, αν αλλάξει τον ζουρνά που χτυπά η Χρυσή Αυγή, μπορεί να είναι αυτός στη θέση των μεταναστών, που ξυλοκοπούν και έκαναν τους πάγκους τους γης Μαδιάμ τα… παλικάρια της Χρυσής Αυγής.

Κανένας δεν πουλά προστασία δωρεάν… Κι αυτό ας το έχει ο καθένας στον νου του. Έργο των Αρχών είναι η προστασία του πολίτη, η τήρηση της τάξης και της ασφάλειας και η εφαρμογή των νόμων, αδιάκριτα ποιος είναι αυτός που παρανομεί…


Σχολιάστε εδώ